2777
2789
عنوان

حاجت دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 313 پست

به به چقدر خوب. خیرببینی عزیزم خدا حفظت کنه. من 200تا برمیدارم به نیت مامان شدنم که با کمک خانم حضرت رقیه  دوقلو یه دختر یه پسر  🙈بسلامتی انشاءالله 🙏برام دعاکنین 🙏😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@حورا_   @نادیاخانوم   @ملانیی   @یااااااس   @علیرضا_ابوالفضل   &n ...

۳۱۵ تا میفرستم عزیزم،حاجت همگی روا

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام لی لی جون مرسی صدام زدی من هر روز انلاین میشم چک میکنم ببینم صدام زدی یا نه وقتی صلواتا رو میفرستم روحم خیلی آروم میشه 

ایشالا منم حاجتمو از سه ساله امام حسین بگیرم واسم دعا کن هم واسه درسم هم اینکه ب کسی ک دوسش دارم برسم 

2000 تا بر میدارم 

@__joker__a   @فرانک20   @مامانبزرگپانیذ   @دختردختر   @marmariiii &nbs ...

الهی که من دور حضرت رقیه بگردم الهی که بحق پاهای تاول زده ش واشکهایش که تو خرابه شام ریخت ودل تنگی ش برای پدرش ولب تشنه ش همه جاجت روابشین مخصوصا @soozana   

@ویهانمهر    

@فرانک20   مخصوصا پدر ارجمندشون

@مهناز9999‍ ........200تا صلوات میفرستم   ‍ 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
@مینا46   @nznin_zhra   @دخترزمستون   @آلبالو814664   @درمسیرخدا   ...

مرسی عزیزم ۱۰۰ صلوات💜🧡💛

خداروشکر که حاجتتون روا شده  برای منم دعا کنید ممنون❤

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

سام به همگی عزیزان،استارتر عزیز خدارو شکر حاجت روا شدی منم ۱۰۰ تا بر میدارم چون صلوات هزار تاییمو تموم نکردم هنوز.منم دعا کنین دوستان گلم

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
الهی که من دور حضرت رقیه بگردم الهی که بحق پاهای تاول زده ش واشکهایش که تو خرابه شام ریخت ودل تنگی ش ...

سلام مامان جونم

چقدر زیبا گفتین اشک تو چشام جمع شد

یک دنیا ممنون که صدام زدین‌منم ۲۰۰ تا میفرستم

همیشه شاد و سلامت باشین و‌حاجتروا❤️❤️❤️❤️

استارتر جون ممنون واسه تاپیک خوبت،ان شاالله حاجترواییتون😍😍😍😍

خدایا شکرت❤️
@ویهانمهر   @گیلاوا   @ماهورجونم_   @73mah_banoo   @آتیسا    

سلام عزیز دلم

ممنون مهربونم که صدام کردی

۲۰۰ تا‌میفرستم ،ان شاالله به زودی زود حاجتهای بعدیتون هم بگیرین

خیلی التماس دعا❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت❤️
@63sanni   @respinaرسپینا   @گلابتوننن   @ahoraamazda   @صبرخدا   ...

500تا

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
سلام لیلی جان بسیااار خوشحال شدم که حاجتتو گرفتی و حضرت رقیه دلتو شاد کرد ،خداروشکر و سپاس  من ...

سلام عزیزم💛💖💙💚💜از نوشته قشنگت معلومه که چقدر مهربونی😍خیلی خوشحالم اینجا دوستان خوبی مثل شما پیدا کردم💞مرسی از لطفت💝💟الهی که همیشه خوش و در آرامش باشی🙏🌹ایشالله حاجتت زود زود روا بشه و منو هم از خبر خوبش خوشحال کنی😉😇😚