2777
2789
عنوان

حاجت دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 313 پست
ای جاااانم خیلی خوشالم ک حاجت گرفتی😍😍 مرسی ک صدام کردی تا کی وقت داریم؟ من هزارتا🌺❤

سلام بانو جان💚💜💛💖💙😍مرسی از مهربونیت قشنگم😚💞عزیزم وقتی مشخص نشده ولی در اولین فرصت ایشالله بفرسیتد💋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام بانو جان💚💜💛💖💙😍مرسی از مهربونیت قشنگم😚💞عزیزم وقتی مشخص نشده ولی در اولین فرصت ایشالله بف ...

سلام

ممنونم که صدام زدید

خدا رو شکر حاجت گرفتید.دوست داشتید بگید چی بوده؟

یه سوال هم دارم کلا در چه مواردی و برای چه حاجت هایی بیشتر به حضرت رقیه متوسل میشن؟

315 تا میخونم.

منم 50 تا،یه سوال چطوری کسی رو توی تاپيک تون صدا می زنید???

1مرسی گلم💙💖💛💜💚الهی خیر ببینی💞

🔵برای صدا کردن دوستان اول این حرفو 👈@👉میزنم بعدش اسم کاربری مد نظرمو مینویسم🔵

قربونت برم اگه بد گفتم و متوجه نشدی بازم بگو توضیح بدم💞

سلام عزیزم قربونت که صدام میزنی خدا رو شکر که به حاجتتون رسیدید التماس دعا منم هزار تا میخونم ...

سلام مهربونم💖💙💚💜💛مرسی از لطفت💋😍😚الهی که حاجت روا بشی به زودی زود😙💕

الهی شکر ک حاجت روا شدی عزیزم واسه منم دعا کن😍😘

قربون قلب مهربونت عزیزم💛💖💜💚💙خیلی خوشحالم دوستانی مثل شما پیدا کردم😙💋الهی که زود زود حاجت روا بشی به حق حضرت رقیه🌹🙏💕

به به چقدر خوب. خیرببینی عزیزم خدا حفظت کنه. من 200تا برمیدارم به نیت مامان شدنم که با کمک خانم حضرت ...

فداتشم با قلب مهربونت💛💖💜💚💙ایشالله که زود زود دو تا گوگولی ناز بیاری💕الهی که به سلامتی بیان و باعث افتخارت بشن به حق حضرت رقیه🙏😍

سلام لی لی جون مرسی صدام زدی من هر روز انلاین میشم چک میکنم ببینم صدام زدی یا نه وقتی صلواتا رو میفر ...

سلام فاطمه ی قشنگ و مهربون💛💖💜💙💚مرسی از لطفت😍😚الهی که بهترین رتبه ی کنکور رو کسب کنی💋💕و به زودی زود به عشقت برسی😍به حق حضرت رقیه🙏😍خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما پیدا کردم😊💐

الهی که من دور حضرت رقیه بگردم الهی که بحق پاهای تاول زده ش واشکهایش که تو خرابه شام ریخت ودل تنگی ش ...

مرسی مامان بزرگ پانیذ جون💙💜💖💛💚الهی که خیر ببینی به حق حضرت رقیه🙏💋