2777
2789
عنوان

درس😢

78 بازدید | 10 پست

چجوری من تو این خونه درس بخونم😢از این ور داداشام صدای تلوزیونو تا آسمون میبرن،از اون ور مامانم همش میگه بیا ظرفا رو بشور،غذا درست کن...همش باید بهشون بگم ساکت ولی کیه که گوش کنه😢(دانشجو ام ترم آخر)  

به عشق خواهر زاده ام این اسم کاربری رو گذاشتم....(فرنوش هستم)😆

همونطور که من با وجود دوتا بچه کوچک درس میخونم.😊

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه چ بده من حالا غیر درس نمیتونستم یه ساعت بخوابم صدای تلویزیون این میرفت درو میکوبید اون میرفت با تلفن بلند بلند حرف میزد مامانمم هی گیر میداد بیا کار کن خخخخخ بعداز ازدواج تازه فهمیدم ارامش ینی چی همه جا سکوت 

من یادمه برای کنکور دوماه رفتم خونه مامان بزرگم تمام وسایلمو جم کردم رفتم اونجا تنها زندگی میکرد. خدابیامرز. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
رشتتون چیه نمیشه برید کتابخونه 

برم کتابخونه دم به دقیقه مامانم زنگ میزنه کی میای دیگه😂(آموزش ابتدایی میخونم)

همونطور که من با وجود دوتا بچه کوچک درس میخونم.😊

خوشبحال شما...من باید همه جا ساکت باشه تا بتونم بخونم

عصرها و صبح زود و شب برو  لامپ داره؟ کلید برق بعضی ها دارن پنکه ببر  روی حیاط هم میشه&nb ...

تچکر