2777
2789
عنوان

شوهر یخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 56 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو حموم و بیا لخت باش و ای ای کن بگو اخ پاهام و بشین جلوش تا برات بماله 😂

انقد شده رفتم حموم اومدم کلی به خودم رسیدم هر کاری کردم نکه نفهمه میفهمه شوخی شوخی مثلا حتی شده بهم گفته باشه امشب...ولی شب میشه میگیره میخوابه 

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
شاید بارداری مراعات میکنه☺ بد ب دلت راه نده عزیزم..

اینم گفته ک بچه هس نمیشه ولی اخه قبلنم سرد بود

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
انقد شده رفتم حموم اومدم کلی به خودم رسیدم هر کاری کردم نکه نفهمه میفهمه شوخی شوخی مثلا حتی شده بهم ...

عزیزم شب برو بیا خودت بزارش توموقعیت 

مثلا برو حموم و لخت بیا بیرون اون خوابیده جلو تلوزیون برو بشین جلوش و بیفت روش و ماچ و بوس ...

دیگه از یخ ک نیست رام میشه 

الهی به امید تو❤

بعدحموم لباس حاملگی خوشگلتوبپوش بگوبیا ماساژ م بده بزارهمه جاتوتوماساژ بده هی الکی بگو کمرم سینه هام ...دردداره باروغن زیتون ماساژ بده ت ح ر یک که شده توام همکاری کن به رابطه ختم میشه چون خیلی دوری کرده سرد شده یکی دوبار داشتین راه میفته

خودت فکر میکنی دلیلش چیه ؟؟  تا بهت راهکار بدیم

فک میکنم مشکل داره نمیدونم دکترم نمیتونم بگم برو 

اینم گفته ک بچه هس نمیشه ولی اخه قبلنم سرد بود

بهش بگو ک نیاز داری حتی اگه شده حالیش کن یجورایی

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
شاید مزاجش سرده گلم...شاید حوصلشو نداره...شاید واقعا نمیخواد خیلیا اینجوری ان

اره دقیقا همین فکرو میکنم منم ولی بازم نمیتونم باهاش کنار بیام من نگم فک کنم تا یه یسال دیگه ام نخواد

والله من از روزی که فهمیدم باردارم رابطه رو تعطیل کردم شما ماه ۸ دنبال رابطه ای....برو شکر کن شوهرت ...

ن اذیت کن نیست خداروشکر ولی تو بارداری آدم بیشتر به محبت و توجه نیاز داره 

شاید ب خودت نمیرسی،،آرایش کن تیپ بزن عطر های خوش بو بزن شوخیای سک*سی کن چ میدونم ازین کارا دیگ..مگ ز ...

چرا بابا همه کاری کردم جواب نمیده

چرا بابا همه کاری کردم جواب نمیده

باهاش حرف بزن معذرت میخوام شاید  خود ارضا*یی میکنه 

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...