2777
2789
عنوان

شوهر یخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 56 پست
شاید شما هم درخواستی از ایشون ندارید ...فکر میکنه نیازی نداری..یه کم شیطونی خوبه

میدونه خودش بهم میگه تو گرمی ولی اونقدی پررو نیستم ک مستقیم بگم همش غیر مستقیم

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میدونه خودش بهم میگه تو گرمی ولی اونقدی پررو نیستم ک مستقیم بگم همش غیر مستقیم

دیوونه ای دیگه...شوهرته مثلا روم نمیشه چیه....راحت باش و بی حیا البته فقط واسه شوهرت....

بعدحموم لباس حاملگی خوشگلتوبپوش بگوبیا ماساژ م بده بزارهمه جاتوتوماساژ بده هی الکی بگو کمرم سینه هام ...

واقعا درد دارم هر چی میگم ماساژمم نمیده😅

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
درک میکنم اما مردن دیگه هزار جور مشغله دارن...چرا به خودت اینقدر استرس وارد میکنی...

خودمو زدم به بیخیالی ک انقد طول کشیده بعضی وقتا دیگه واقعا فکرم مشغول میشه ک چشه واقعا

باهاش حرف بزن معذرت میخوام شاید  خود ارضا*یی میکنه

همیشه ام معذرت میخوام وقتی خوابه تو خواب میشه هرروز خدا اینجوریه همش لباس زیراشو میاره ک یه لحظه تو سرکار خوابیدم اینجوری شد.. 

من که دیگه بیخیالش شدم....الانم اون خواب من بیدار ....ولی تو زود ناامید نشو

مشاوره نرفتی

همیشه ام معذرت میخوام وقتی خوابه تو خواب میشه هرروز خدا اینجوریه همش لباس زیراشو میاره ک یه لحظه تو ...

وای بگو دیگ چرا تمایل ب رابطه نداره چون تو خواب ار*ضا میشه..چون با فکرو خیالهای بد میخوابه منظورم اینه هوس داره و میخوابه تو خواب اونطوری میشه..چ بد..

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
وای بگو دیگ چرا تمایل ب رابطه نداره چون تو خواب ار*ضا میشه..چون با فکرو خیالهای بد میخوابه منظورم ای ...

خودش ک میگه اصلا فک نمیکنه. از خوردن زیاده حتی میگه یادم نیس چی دیدم

چه ربطی داره....شوهر منم نمیخواد باید بگم سرش جای دیگه گرمه...خب بخاطر بارداری مراعات میکنه....

شما سرتو تو برف کن . مگه میشه ۸ ماه مراعات کنه ؟ مگه میشه خانمه بگه و اون با خنده بگذرونه ؟ شما میتونی هر جور دوست داری فکر کنی حتی اگه اشتباه باشه

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
شما سرتو تو برف کن . مگه میشه ۸ ماه مراعات کنه ؟ مگه میشه خانمه بگه و اون با خنده بگذرونه ؟ شما میتو ...

من سرم تو برف نیست اما خودم باردارم میدونم که نمیشه...و اینکه دلیلی نمیبینم هی دنبال بهونه باشم و شک کنم حتما زیر سرش بلند شده....من خیلیارو دیدم که شوهراشون مراعات میکنن و این دلیل نمیشه که همه مردا بدن..‌.دلیلی نداره بدبینی و بین خودمون رواج بدیم و عذاب بکشیم....