2777
2789
عنوان

شوهر یخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 56 پست

نمیدونم چرا...ولی دلم یهویی گرفت.....

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
شاید سرش یه جا گرمه 

ن دغدغه و مشکلات زیاد داره دنبال این چیزا نیست

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو حموم و بیا لخت باش و ای ای کن بگو اخ پاهام و بشین جلوش تا برات بماله 😂

با اون شکم؟؟؟؟مردا ب سیکس پک هم راضی نمیشن

چ وگویی خواهر😅😅😅

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
سرش جای دیگه گرمه تمام . مگه میشهههه این همه وقت نخواد ؟؟؟ 

منم تو همینش موندم ک چطوری نمیخواد مگه میشه

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
ولی خب خیلی وخت زیادیم هست هاا استارتر چند مااه عجیبه یکم

چیکار کنم خب راهکار بدین

ای گیسشون ببره این مردا که دم به دقیقه یه مسخره بازی در میارن 😡😡😡

من ب شوهرم عصبانی شدنی میگم خدا نسل مردارو بریزه تو دریا..بعد میبینم اخم میکنه میگم بریزه تو دریا شنا کنن دیگ😅😅😅😅

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
برو حموم و بیا لخت باش و ای ای کن بگو اخ پاهام و بشین جلوش تا برات بماله 😂

يني عاشقتم

رسيدن من و عشقم، و حل شدن مشكلاتمون معجزه ميخواد. خواهراي عزيزم از ته دل برامون دعا كنيد❤️💋😔
چیکار کنم خب راهکار بدین

شاید ب خودت نمیرسی،،آرایش کن تیپ بزن عطر های خوش بو بزن شوخیای سک*سی کن چ میدونم ازین کارا دیگ..مگ زن نیستی بلد نیستی چیکا کنی؟!!!!!!!