2777
2789
عنوان

با مامانم و داداشم دعوام شد

756 بازدید | 38 پست

سلام مامانم وسواس فکری داره و دست خودش نیست به خاطر این اخلاق بدش که خودش هم قبول نداره اینطوری هس اعصابمون رو خورد کرده هفته دیگه عروسی داداشمه و امروز که خونه بابام بودم با مامانم و داداش دیگم بحثم شد مامانم بهم گفت حق نداری دیگه پاتو اینجا بزاری حتی داداشم هم بهم گفت برو بیرون منم ساعت دو بعدازظهر بچمو بغل کردم اومدم خونه خیییییلی ناراحتم و گریه کردم دیگه هم دلم نمیخواد برم اونجا بیاید باهام حرف بزنید آروم شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز قضیه چیه

والاه از اونجایی که مامانم وسواس فکری داره یه حرفی رو هزار بار میگه دیوونه شدم باهاش برخورد کردم گفتم بسه چه خبره یه دفعه شروع کرد خودزنی و فحش دادن  به خودش و من و جیغ کشیدن که داداشم رسید گفت پاتو اینجا نزار من اصلا از کارش تعجب کردم

گفتن تو هر وقت میای اینجا اعصاب ما خورد میکنی خدا شاهده چند روزه دارم با یه بچه کوچک میرم کارهای مام ...

عیبی نداره منم درست ده روز قبل عروسی بااینکه فیزیوتراپی میرفتم شهردیگه و عصری برمیگشتم و با خستگی میرفتم کمک داداشم تا خونشونو بچینن و کلی تو دست و پا بودم درست روز عروسیش دعوامون شد و یه دست کتک مفصل خوردم اما بازم کینه به دل نگرفتم و رفتم عروسیش....مثل سگ پشیمون شد...حتی مامانمینا بخاطر من نمیخواستن تو مراسم باشن...کلی التماس بابامومامانمو کردم که تو مراسم حاضر شد....به هیچ کس نفهموندم دعوامون شده...

خب اگه وسواس فکری داره که دست خودش نیست بنده خدا  به جای اینکه به روش بیاری باید کمکش کنی تا خ ...

پنجاه سالشه میگیم بیا بریم دکتر نمیاد به خدا همه ما خواهر برادرا داریم مثل خودش میشیم