2777
2789
عنوان

کتاب 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 42 پست
میشه یه توضیحی درمورد جز از کل بدی من میخام کتاب جدید بخرم نمیدونم اول ملت عشق و‌بخرم یا جز از ک ...

من الان دارم ملت عشقو میخونم خیلی قشنگه وسطاشم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
قشنگ معلومه کسی کتابخوان نیست 

اره زیاد نیومدن چیزی معرفی کنن

همه رفتن به قیافه شوهرت از یک تا صد چند میدی

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودت باش دخترو خریدم جدیدا ولی هنوز نخوندم ملت عشق قشنگه

ملت عشق واقعا عالیه

اوایلش جذاب نیس وقتی میری جلو خیلی قشنگ میشه

ملت عشق واقعا عالیه اوایلش جذاب نیس وقتی میری جلو خیلی قشنگ میشه

من فقط ۵۰ صفحه مونده بود تموم شه

که کتابم گم شد😔انقد میخوامش انقد دوسش داشتم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اره زیاد نیومدن چیزی معرفی کنن همه رفتن به قیافه شوهرت از یک تا صد چند میدی

ببین بهترین کتاب ها را میخای  پرفروش های نیویورک تایمز و برندگان جایزه بوکر را سرچ کن مثلا همین جز از کل نامزد جایزه بوکر بوده ولی سبکش را هر کسی دوست نداره

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
هر سبکی عزیزم هر رمان قشنگی ارزش خونده شدن داره سبکش زیاد مورد توجهم نیس😊😉

اینا عالین بهترین رمانایی که خوندم همیناست

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
😂😂😂 ولی من کتاب خیلی میخونم خیلیم دوست دارم میخای همه ی کتابایی که خوندمو‌بهت بگم؟؟

اره عزیزم معرفی کن خوشحال میشم فردا قراره برم انقلاب دو سه تایی بخرم

آنا کارنینا

کوری

صد سال تنهایی

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
اینا عالین بهترین رمانایی که خوندم همیناست

ممنونم عزیزم😘

آنا کارنینا کوری صد سال تنهایی

😍😍😍 مرررسی 

میشه یه توضیحی درمورد جز از کل بدی من میخام کتاب جدید بخرم نمیدونم اول ملت عشق و‌بخرم یا جز از ک ...

اره عزیزم درباره ی ی پسر و پدر استرالیاییه که پسره داره اتفاقاتی ک از اول زندگی پدرش و خودش افتاده رو توضیح میده باباش ی حالتایی از پارانویا و اسکیزوفرنی داره و برا همه چی فلسفه بافیای خاص خودشو داره و کل زندگیش زیر سایه داداش معروفش دیده نشده از دیدش توضیح میده خلاصه همه چیو بعد میرسه ب پسره و اینکه نمیخواد مثل پدرش بشه بنظرم کتابی نیست ک یبار خوندش باید چند بار خوندش ک هر دفه ازش ی مظلب در اورد برای خودمن خیلی مفیذ بود ولی خب درکم با یبارخوندن ازش قطعا سطحیه باید خیلی عمیق تر بخونمش هنوز فرصت نکردم ولی از بین این و ملت عشق من قطعا جز از کل رو انتخاب میکردم چون ملت عشق الان خوندمش فهمیدم چقددددد نسبت ب نسخه اصلی تحریف شده بخصوص توی نسخه نشر ققنوسش  و اصلن یجاهای مقصود نویسنده برعکس شده کتاب عالی ایه ولی خب تغییر داده شدس و گاهی حتی الکی پیچیده شده و جملات ساده با جملات قلمبه سلمبه جابجا شدن خودم ترجیح میدادم نسخه اصل یا ی ترجمه درست ترو میخوندم 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
آنا کارنینا کوری صد سال تنهایی

انا کارنینا رو تعریفشو خیلی شنیدم