2777
2789
عنوان

کتاب 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 42 پست

خواهش میکنم💜

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
اره عزیزم درباره ی ی پسر و پدر استرالیاییه که پسره داره اتفاقاتی ک از اول زندگی پدرش و خودش افتاده ر ...

نسخه اصلشو کجا میشه پیدا کرد نسخه اصلش ب زبان ترکیه دیگه؟؟

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم معرفی کن خوشحال میشم فردا قراره برم انقلاب دو سه تایی بخرم

قدرت فکر مورفی

فکرت و عوض کن تا زندگیت عوض شه (برایان تریسی)

دختری که رهایش کردی(جوجو مویز)

بوف کور

تماما مخصوص

چهاراثر از فلورانس

قلعه ی حیوانات

سینوهه

بیشعوری 

دا

یادت باشد....

گلستان سعدی  رم خیلی دوس دارم😍

هر چیز که در جستن آنی آنی

نسخه اصلشو کجا میشه پیدا کرد نسخه اصلش ب زفان ترکیه دیگه؟؟

ن نسخه اولیه انگلیسی بوده فکر میکنم ...توی نت برای دانلود هستش ولی خب ی ترجمه فارسی بجز نسخه ققنوس هست شاید اونم خوب باشه من اونو نخوندم میخوام بگیرم بخونم البته زیاد کتاب جذبم نکرد فقط بخاطر اینکه میخوام ببینم چخبر بوده تو نسخه اصلی انقد گیر س پیچ دادم بهش   ولی خب برای مقایسه نسخه انگلیسیو ی سرچ بزنید میاد اسم اصلیش the forty rules of loveهستش

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
قدرت فکر مورفی فکرت و عوض کن تا زندگیت عوض شه (برایان تریسی) دختری که رهایش کردی(جوجو مویز) بوف ک ...

گلستان سعدی که اصن حرفی نمیمونه راجبش😊😍

خیلی مرسی عزیزم❤❤

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
ن نسخه اولیه انگلیسی بوده فکر میکنم ...توی نت برای دانلود هستش ولی خب ی ترجمه فارسی بجز نسخه ققنوس ه ...

ممنونم خانمی😘😘

@بستنی_شکلاتی_خامه_ای عزیزم تاپیکشو قفل کرد نتونستم بگم

داروخانه ی درمانگاه قوامین

قندو نوشابه رو حذف کردم از تغذیه اش بجاش خرما زاهدی خریدم بخوره

لبنیات هم لبنیات کارخونه ای نگرفتم چون نگهدارنده داشت

فلفل و ادویه هم از غذا حذف کردم فقط زردچوبه و نمک زدم ب غذا

یه پماد دست ساز هم داد روی این پوسته پوسته ها زدم هر شب براش خوب خوب شد

هنوزم گهگاهی یواشکی میره نوشابه میخوره رو بینی رو زیر ریشش میزنه منم دعواش میکنم😑

@بستنی_شکلاتی_خامه_ای   عزیزم تاپیکشو قفل کرد نتونستم بگم داروخانه ی درمانگاه قوامین قندو ن ...

ایجانم   حالا منم اینارو انجام بدم ایشالا ک مث شما جواب بگیریم   

مرسی گل من لطف کردی   

من در رقابت باهیچکس جز خودم نیستم  
ایجانم   حالا منم اینارو انجام بدم ایشالا ک مث شما جواب بگیریم     مرسی گل من لطف ...

ان شا الله عزیزم🌹