2777
2789
چند تا تاپیک اینجوری دیدم خیلی متاسف شدم  چرا رعایت نمیکنن آخه همسایه ها بچه دارن خوب نیست بشن ...

مامان بابام بروی خودشون نمیارن وقتی میشنون منم از خجالت اب میشم

روم نمیشه چجوری تذکر بدم.خیلی بده با صدای بلنددد و جیغ😢

چجور اون روش مییشه شما روت نمیشه تلفنی بگو.که خجالت نکشی عزیزم یا شمارشو بده ینفر ازبیرون زنگ بزنه من همچین کاری کزدم برای همسایه بالایی دیگه صداشون قطع شد البته پسرس دختر اورده بودخونه صدا میدادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من يه بار اين اتفاق افتاد دادى كشيدم ديگه همون شد خودشونو جمع كردن  به هر حال اپارتمانا ديوارا ...

پنجره رو باز میکنن نعره میکشه زنیکه هرکارم بکنی صداش میاد ناااجور

زشته عزیزم.دایم صدای اهو ناله تو اتاقمونه ادم چندشش میشه

ببين بايد به روشون بيارى يا اصلا متوجه نيستن صداشون مياد كه اينجورى مى فهمن و مراعات مى كنن يا مى دونن ولى براشون مهم نى كه بازم اونجورى خجالت مى كشن و خودشونو جم مى كنن

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

واقعیتش اینقدر دلم میخواست یه بار شده بشنوم ببینم چجوریه 😂😂متاسفانه واحد بغلیمون پیرزن وپیرمردن حال ندارن حرف بزنن بالاییمونم نیستن اصلا شهرستانن کلا ساختمونمون خلوته  فقط اخرشبا میان خونه

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

تذکر بده غیر مستقیم،جواب میده نگران نباش،

مثلا به یه بهانه ای برو خونش و بگو نمیدونم کدوم یکی از همسایه ها هست صدای زناشوییشون خیلی بلنده و تو خونه ما میاد،بعد طرف هواسشو جمع میکنه

اینجا صدای یه همسایه تو خونه اون یکی میرفت ،یه جلسه گذاشته بود برای خانومای ساختمون؛همینجوری غیر  مستقیم بهش تذکر داد،و بعدا گفت که دیگه صدا نمیاد(میدونست صدا از کجاست ولی غیر مستقیم بهش گفت)

وااا  فکر میکنی در جواب چی میگه ؟ چهار دیواری اختیاری

زمانى كسى مى تونه اين حرف و بزنه كه تو خونه ويلايى شخصى خودشه نه اپارتمان 

اپارتمان فرهنگ خودشو داره حهار ديوارى معناى نداره !

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن