2777
2789
واقعیتش اینقدر دلم میخواست یه بار شده بشنوم ببینم چجوریه 😂😂متاسفانه واحد بغلیمون پیرزن وپیرمردن حا ...

😂😂😂بیا الان خونه ی ما.لامصب تموم نمیشه

خیلی رو مخه ادم حس بدی بهش دست میوه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خوب بود دیگه .   بهتره که تا هی بری دعوا کنید خدایی نکرده اتفاق بدی بیفته . البته یه راه د ...

برم خونه ویلایی بخرم چندین میلیارد😂من فکر نمیکنم زنو شوهر باشن

😂😂😂بیا الان خونه ی ما.لامصب تموم نمیشه خیلی رو مخه ادم حس بدی بهش دست میوه

اخه اینجا همه میگن میشنوییم انگار توخونه ما ازاین حرفها منم چندساله اپارتمان نشینم خونه هاشم به دردنخوره ولی چرا چندساله صدایی نشنیدم 😉😉😉

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
زمانى كسى مى تونه اين حرف و بزنه كه تو خونه ويلايى شخصى خودشه نه اپارتمان  اپارتمان فرهنگ خ ...

افرین به شما درسته کاملا اپارتمان مشاعات داره چهاردیواری معنا نداره هر کس این حرفو زد بدونید فرهنگ اپارتمان نشینی نداره اصلا

اخه اینجا همه میگن میشنوییم انگار توخونه ما ازاین حرفها منم چندساله اپارتمان نشینم خونه هاشم به دردن ...

دروغی نداریم بگیم عزیزم.ایشالا بشنوی تا ببینی چه حس بدیه

ازین خونه های مجردی طوره.یکی دوتا نیستن انگار

خوب چه بدتر 

اگه سرايدار داريد يا ساختمونتىن مدير داره بهش بخيد بهشون تذكر بزه بگه شما گفتى اينجاااا مسكونى ما از اين برنامه ها  تو اين ساختمون نداريم اينجارو مكان مجردى كنن و صداشون بندازن بيرون اين دفعه اين اتفاق بيوفته صداى بياد زنگ ميزنم به ١١٠ اطلاع ميدم اينجا مكان و هزار كثافت كارى 

مطمئن باش جم مى كنن بساطشونو

ببين من مى فهمم حى ميكى اصلا خيلى زشته خيلى تهوع اور مخصوصا ادم ميترس يه وقت مهمونى كسى تو خونش باشه اين صداها بياد 

من كه اصلا تحمل نمى كنم تو هم اصلا خودتو اذاب نده حتماااااا بهشون تذكر بديد

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
خوب چه بدتر  اگه سرايدار داريد يا ساختمونتىن مدير داره بهش بخيد بهشون تذكر بزه بگه شما گفتى ...

اره مدیرمون دایم میگ بهشون .ادوات رابطشونم مث ک.... زیاد تو حیاط میوفته.عاصی شدیم

دروغی نداریم بگیم عزیزم.ایشالا بشنوی تا ببینی چه حس بدیه

نه منظورم این نیست بگم دروغ میگین چون ازخیلی ها شنیدم گفتن واقعا معذرت میخوام سوتفاهم پیش نیاد من ناراحتم چرا من نمیشنوم 😢😢😢البته محض شوخی میگم بحرحال میدونم حس بدیه

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه