2777
2789
عنوان

ازمایش عقدد

132 بازدید | 28 پست

شمام روز قبلش استرس داشتید و حالتون بد بود؟؟من کم خونی شدید ندارم دیروز جیگر خوردم خیلی 

خیلی استرس دارم طبیعیه ؟ چ جوری با اون استرس بشینم دو ساعت سر کلاساش تروخدا بیاید یهم ارامش بدید 

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اللللهی بگردم انشالله خوشبخت بشی 

اره طبیعیه 

خواهر منم دوهفته هس ک عقد کرده روز ازمایشگاه اصلا غذا نخورد درکل ک ی هفته غذا نمیخورد میل نداشت اما الان منم میخوره🤣

کلاس ژنتیک خواهر من نرف اونیکه با اقایون مختلطه خواهربزرگم ماماس گفته بود بدرد نمیخوره زود بیاین بیرون کارتون بکنین

عزیزم میشه برای منم دعا کنی تا ی بخت خوب نصیبم بشه سرعقدت ک قران دستته 

عزیزم نگران نباش انشالله که مشکلی پیش نمیاد اگه اقا کم خونی نداشته باشن اتفاقی نمیفته .اگه هم داشته باشن یه دوره قرص بهتون میدن بعد دوباره ازمایش میدین و خوب میشه خیلی کم پیش میاد ک خون دو نفر به هم نخوره یا با قرص درست نشه

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
از شما خون نمیگیرن عزیزم از همسرت میگیرن  همسرت کم خونی داشته باشه از شما میگیرن نگران نباش

واسه ما همزمان ازهردومون گرفتن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
کلاس ژنتیک خواهر من نرف اونیکه با اقایون مختلطه خواهربزرگم ماماس گفته بود بدرد نمیخوره زود بیاین بیر ...

میگن نمیشه وسطش اومد بیرون که

اشالا عزیزم سفید بخت شی با کسی ک واقعا قسمتته و خوشبخت میشه سر راهت قرار بگیره

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
اشالا منم ب این ارلمش برسم 

اصلا استرس نداشته باش شوهرت اگه کم خونی نداشته باشه یا خفیف باشه اصلا مشکلی پیش نمیاد

توکه میدونستی کم خونی داری از چندماه قبل قرص میخوردی

من نمیدونستم دارم یا ندارم اما ازسه ماه قبلش هفته ای دوبار قرص آهن میخوردم من نداشتم اما شوهرم خفیف داشت

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍