صدفیش مدیر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 732 عنوان ازمایش عقدد | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست شمام روز قبلش استرس داشتید و حالتون بد بود؟؟من کم خونی شدید ندارم دیروز جیگر خوردم خیلی خیلی استرس دارم طبیعیه ؟ چ جوری با اون استرس بشینم دو ساعت سر کلاساش تروخدا بیاید یهم ارامش بدید خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 1398/05/26 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدفیش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 732 اصلا استرس نداشته باش شوهرت اگه کم خونی نداشته باشه یا خفیف باشه اصلا مشکلی پیش نمیاد توکه میدونستی ... خوردم از دوماه پیش خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره.
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12830 میگن نمیشه وسطش اومد بیرون که اشالا عزیزم سفید بخت شی با کسی ک واقعا قسمتته و خوشبخت میشه سر راهت ق ... من رفتم نشستم کلاسش فقط من بودم😂نصف اون توضیح میداد نصفم من براش توضیح میدادم😂 گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12830 خوردم از دوماه پیش شاید الان بهترشدیشوهرت نداشته باشه اصلا نترس اگه هم داشته باشه کمخونی باقرص حل میشه چیزی نیست که حل شدنی نباشه گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
صدفیش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 732 من رفتم نشستم کلاسش فقط من بودم😂نصف اون توضیح میداد نصفم من براش توضیح میدادم😂 دهنتووو چقد خندیدم خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره.
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12830 دهنتووو چقد خندیدم والا بخدا جدی میگم اخه همه رو بلد بودم😂😂😂 گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
صدفیش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 732 والا بخدا جدی میگم اخه همه رو بلد بودم😂😂😂 منم بادم میتونم توضی بدم با رسم شکل اخه مگه قدیمه کسی ندونه خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره.
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12830 اون روز فقط من بودم هیچکس نبود اینا همه برات بهترین خاطره میشن گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12830 منم بادم میتونم توضی بدم با رسم شکل اخه مگه قدیمه کسی ندونه اره با عصر اینترنته عصرقجر نیست گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
tahamir عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 5390 از دوتاشون میگیرن من دوسال پیش عقد کردم ازم گرفتن از خواهرمن ک دوهفنه پیش عقد کرد نگرفتن فقط ازمایش ادرار از خواهرم و از شوهرش ادرار و خون
gazelle عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4755 از خواهرمن ک دوهفنه پیش عقد کرد نگرفتن فقط ازمایش ادرار از خواهرم و از شوهرش ادرار و خون والا توشهر ما ک میگیرن اتفاقا اعتیادم چک میکنن برا خانومها😁
tahamir عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 5390 میگن نمیشه وسطش اومد بیرون که اشالا عزیزم سفید بخت شی با کسی ک واقعا قسمتته و خوشبخت میشه سر راهت ق ... خواهروشوهر خواهرم وقتی خواستن بیان بیرون گفتن ما میریم برمیگردیم اومدن بیرون کلاس ژنتیک رو فقط
tahamir عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 5390 والا توشهر ما ک میگیرن اتفاقا اعتیادم چک میکنن برا خانومها😁 جداما ن کجایی هستین شما من مشهد
gazelle عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4755 جدا ما ن کجایی هستین شما من مشهد خوزستان،تاجایی ک میدونم همه شهرا خوزستان اینجورین