2777
2789
وای وای وای هنوز عقدی داری باشورت معامله میکنی دختر🤣🤣عزیزم مشخص نکنی چقدر بده و کاملا ریلکس باشی و ...

توصیه میکنم از پیشنهادات افراد با تجربه استفاده کنی.من یکسال دارم زندگی میکنم‌.بعد بحث مدیریت مالی زندگی هست.حساب زن و مرد سوا کردن نیست که.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی نمیدونی

منظورتون رابطه جنسی؟ 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
توصیه میکنم از پیشنهادات افراد با تجربه استفاده کنی.من یکسال دارم زندگی میکنم‌.بعد بحث مدیریت مالی ز ...

باتجربه یا خانمای معامله گر ...نظرتون محترمه گلم ولی من قانونم اینه نمیخام روابطمون خشک شه وقتی بشوهرم گفتم حقوقت ۵تومنه ی تومن برامنه.اونم قانون تعیین میکنهمثلا  ن خریدارو انجام میده برات ن هدیه و اینا.توکارخونه م شرکت نمیکنه میگه حالا من پول درارم و حقوق بده شمام خونه داری وظیفته .یا بگی پول بده برا خرید میگه ی تومن حقوقتو چکارکردی ولی وقتی ثابت نباشه وقتی کم اوردی  بیشترو دوباره بهت میده

والله از من میشنوی دوستانه میگم یه پول تو جیبی بگیر خرجم بزار دست خودش . بزار اصلا ذهنت درگیر مسایل مالی نشه تو زنانگیتو بکن. ببین من خودم کارمندم بخاطر همین ناخودگاه درگیر مسال مالی زندگیم میدونم کجا کم داریم چقد کم داریم چه بدهیای داریم و ذهنمو خیلی درگیر میکنه حتی دلم نمیاد دیگه لیست خرید بدم شوهرم بس از گیر و دارمون خبر دارم. بنظر من درگیر مسایل مالی زندگی شدن اصلا برا زن خوب نیس . بزار درگیریای ذهنیت کمتر باشه فقط همون گوشه کنارا هدایتش کن و مدیریتش کن.باور کن خیلی برات بهتره

درضمن بنظر من با توجه به حقوق شوهرت 300 زیاده بخوای فقط برا تو جیبی بگیری واقعا مخارج زندگی سخته 

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
خرید یخچال هم باشماس؟ شما چقدر واسه شخص خودت برمیداری؟

نه من حتی یه نمک هم نمیخورم همه چی رو خودش میخره ماهی ششصد به من میده البته اینم بگم حقوق شوهر من پنج شش میلیونه