2777
2789
عنوان

پیتزا با marzi 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9389 بازدید | 126 پست
سلام مرضی جون خوبی عزیزم؟؟دختر گلت ایه خانم خوبه...میخواستم ازت تشکر کنم بابت پیتزایی ک یاد دادی درس ...

سلام عزیزدلم

خداروشکر همه خوبیم

آیه جان هم سلام داره خالهء مهربونش🥰

خواهش میکنم عزیزم بی نهایت خوشحالم که خوشت آمد نوش جانتون😍😍😍😍😍

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرضی جان

ببخشید گلم ی سوال داشتم. من توی یکی از تاپیکاتون مدل حلقتونو پرسیدم و رفتم همون مدل تن زیب ژله ای رو گرفتم ب پیشنهاد شما. ولی الان دو هفتس هنوزم خیلی دردم میگیره و کبوده پهلوهام. چکار کنم؟ عادیه؟ من دلم میخواد هروز بزنم ولی انقد درد داره یک روز در میون فقط 15 دقیقه میزنم.

شما هم همینطوری بودی؟

ببخشید مزاحم وقتت شدم عزیزجان

سلام مرضی جان ببخشید گلم ی سوال داشتم. من توی یکی از تاپیکاتون مدل حلقتونو پرسیدم و رفتم همون مدل ت ...

سلام عزیزم

توی دستور العمل استفاده اش هم نوشته چکار کنی گلم مگه نخوندی؟! 😐 

نوشته شما بار اول که استفاده میکنی دور کمرت کبود و دردناک میشه از وقتی کبود شد شما 3 تا 5 روز به بدنت زمان بده تا پوست آسیب دیده خودش رو ترمیم کنه از وقتی کبودی ها محو شد مجدد حلقه رو شروع کن روزی نهایتا 2 دقیقه و بعد هر روز 2 دقیقه بهش اضافه کن

با این روش محاااااااله دیگه پوستت کبود بشه

منم بله روز اول خیلی فجیع دور پهلوم رو کبود کرد جوری که مادرم گفت چرا این کارا رو میکنی با خودت پهلوهات رو که میبینم چشمام میخواد در بیاد😂😂

وقتی کبود شد من دیگه نزدم تقریبا 3 روز نزدم کبودیها کمرنگ شدن و روز چهارم یا پنجم بود که کاملا محو شدن و منم دوباره شروع کردم به زدن

اولش روزی 3 تا نهایتا 5 دقیقه میزدم اما هر روز یکی دو دقیقه بهش اضافه میکردم 

تا الان که هر روز 2 تا ست 15 دقیقه ای یکبار صبح و یکبار عصر میزنم و به هیچ عنوان دیگه کبود نمیشم

فقط وقتی خیلی طولانی میزنم یکم دور شکمم سوزن سوزن و خیلی کم دردناک میشه که خب این کاملا طبیعیه و به محض اینکه حلقه رو رها میکنم درد متوقف میشه😊

سلام عزیزم توی دستور العمل استفاده اش هم نوشته چکار کنی گلم مگه نخوندی؟! 😐  نوشته شما بار او ...

چرا عزیزم خوندم اونو

منم دو روز نزدم بعده کبودی.. و بعدشم کم کم اضافه کردم چون خیلیم وارد ب زدنش نبودم تقریبا 10 روزی فقط در حد تمرین میزدم و میوفتاد هی.. ولی الان ک دیگه کامل یاد گرفتم بزنم بازم وقتی میزنم انقد دردم میگیره ک میمیرم.

دقیییقا مامان منم کلی دعوام کرد وقتی پهلوهامو دید😂

شوهرمم گفت راضی ب اینهمه اذیت شدنت نیستم😂 ولی این پهلو شکم رو اعصابمه. خدا کنه منم مث شما موفق بشم😍

ممنون ک وقت گذاشتی دوست مهربون

چرا عزیزم خوندم اونو منم دو روز نزدم بعده کبودی.. و بعدشم کم کم اضافه کردم چون خیلیم وارد ب زدنش نب ...

عزیزدلم تمرینی زدن یا حرفه ای اصلا فرقی نداره

از وقتی کبود میشه شما باید به پوست آسیب دیده ات زمان بدی که خودش رو ترمیم کنه و حداقل 5 روز اصلا حلقه با بدنت برخود نکنه 

اتفاقا تمرینی زدن آسیب بیشتری میزنه چون دقیق نمیدونی کجا باید قراری بدی

الان کبودی داری درسته؟ 

اصلا نزن تا کبودیهات محو بشن بعدش دوباره کوچولو کوچولو شروع کن

راستی منم میخوام امشب این پیتزای خوشمزت رو درست کنم... دمت گرم غذاهای جدید یاد میدی😘

عزیزم🥰

باعث افتخاره

نوش جونتون

مزه اش واقعا عالی میشه 

مخصوصا اینکه فست فود نیست و نونش هم سنگین و بازاری نیست و برای بچه ها هم خیلی خوبه

عزیزدلم تمرینی زدن یا حرفه ای اصلا فرقی نداره از وقتی کبود میشه شما باید به پوست آسیب دیده ات زمان ...

خیییلی ممنونم ازت عزیزم

بله یکم کبوده هنوز.. 

انقد ک من عجولم هی میخواسم با هر بدبختی هس بزنم😐

باشه پس فعلا چن روز نمیزنمش

بازم ممنون😘

عزیزم🥰 باعث افتخاره نوش جونتون مزه اش واقعا عالی میشه  مخصوصا اینکه فست فود نیست و نونش هم ...

ممنونم آره همه چیش خوب و خونگیه😋 البته نی نی من هنوز نه ماهشه نمیتونه بخوره

خدا آیه جونو واست حفظ کنه گلم😘

ممنونم آره همه چیش خوب و خونگیه😋 البته نی نی من هنوز نه ماهشه نمیتونه بخوره خدا آیه جونو واست حفظ ...

عجیجم🥰بوس به نی نی 9 ماهه ات 

آره عزیزم الان که خیلی براش زوده 

ممنونم😍

مرضی جون دختر شما الان چند وقتشه هنوزم وقتی تو جمع میرین اذیت میکنه 

دختر منم اینجوریه 😭

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست
عجیجم🥰بوس به نی نی 9 ماهه ات  آره عزیزم الان که خیلی براش زوده  ممنونم😍

سلام عزیز تو رو خدا این حلقه چیه منم بخرم لاغر بشم باید برگردم سرکار هیچ لباسی هم ندارم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
مرضی جون دختر شما الان چند وقتشه هنوزم وقتی تو جمع میرین اذیت میکنه  دختر منم اینجوریه 😭

عزیزم دختر من 23 ماهشه

خیللللللللللللللی خیلللللللللللللللللی بهتر از قبل شده

قبلا غیر از منو و پدرش هر کسی رو میدید جیغغغغغغغ میکشید

اما الان اصلا اینجوری نیست تقریبا همه رو میشناسه و با همه اوکی شده

فقط بغل غریبه ها نمیره و نمیذاره بوسش کنن

توی جمعهایی هم که همه غریبه باشن براش یکم بیقراری میکنه اما خیلی زود اشنا میشه و سرگرم بازی میشه

از وقتی از شیر گرفتمش اخلاقش 180 درجه تغییر کرد

قبلا یه وابستگی ازار دهنده ای نسبت به من داشت

اگر کسی به من دست میزد تا 2 روز جیغ میکشید😂😂

سلام عزیز تو رو خدا این حلقه چیه منم بخرم لاغر بشم باید برگردم سرکار هیچ لباسی هم ندارم

سلام

حلقه هولاهوپ مارک تن زیب مدل ژله ای

منتها برای لاغری مناسب نیستا فقط اگر مرتب بزنی چربیهای شکم و پهلو رو آب میکنه