2777
2789
عنوان

پیتزا با marzi 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9389 بازدید | 126 پست
عزیزم دختر من 23 ماهشه خیللللللللللللللی خیلللللللللللللللللی بهتر از قبل شده قبلا غیر از منو و پد ...

واای راحت شدی پس یعنی دختر منم خوب میشه😢

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا خوب میشه اکثرا بچه ها توی کوچیکی از دیگران غزیبی میکنن

سلام عزیزم خوبی من دارم پسرمو ازشیرمیگیرم بیشتر خودم دارم روانی میشم نمیدونم چی کنم طاقت ندارم میشه راهنماییم کنی پسرم به شدت وابستس وباشیرمیخوابه الان آیه روچه جورمیخوابونی

مراعهدیست باجانان...
سلام عزیز تو رو خدا این حلقه چیه منم بخرم لاغر بشم باید برگردم سرکار هیچ لباسی هم ندارم

ممنون عزیزم همون ورزش میکنم برا لاغری شکم پهلو میخواستم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام عشق جان💃🏻 یه تاپیکی بود یه دوستی پرسید کیا چیا خوردن مام گفتیم چیا خوردیم چیا نخوردیم 😐 ه ...

ناموسا نی نی یارها‌ گیر دادن بهت دقیق زیر ذره بینی  فقطم تو ومانترا رو قطع میکنن یکی درمیون😐

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم خوبی من دارم پسرمو ازشیرمیگیرم بیشتر خودم دارم روانی میشم نمیدونم چی کنم طاقت ندارم میشه ...

سلام گلم به سلامتی

آیهء منم بی نهایت وابسته بود

منم همینطور

خیلی افسرده وغمیگین بودم اوایل که شیرش نمیدادم اما خودم رو از دست ندادم و گذشت توام قوی باش

شبها آیه میخوابه توی تختش من یا پدرش براش لالایی میگیم میخوابه

.Pain🔥you made me a believer

ناموسا نی نی یارها‌ گیر دادن بهت دقیق زیر ذره بینی    فقطم تو ومانترا رو قطع میکنن یکی درم ...

گزارش میزنن واسمون خواهر

سیخ شدیم رفتیم توی بعضی چشا😂😂😂😂😂

تا باشه از این حسادتا باشه😍

.Pain🔥you made me a believer

سلام عزیزم خوبی من دارم پسرمو ازشیرمیگیرم بیشتر خودم دارم روانی میشم نمیدونم چی کنم طاقت ندارم میشه ...

فدای تو عزیزدل سینه ها ک شیر توشون جمع میشه رو چیکارباید کرد باید خالیشون کرد

مراعهدیست باجانان...
گزارش میزنن واسمون خواهر سیخ شدیم رفتیم توی بعضی چشا😂😂😂😂😂 تا باشه از این حسادتا باشه😍

زنده باشید جفتتون عزیزم  😘😘😘😘

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
😭😭😭😭😭😭😭

مرضی میدونم تصمیمت قطعیه برای رفتن ولی لطفا تا موقعی ک دندونای آیه جان رو درست میکنین بمون و مارو از حالش باخبر کن انشالله گل دخترت بدون کوچیکترین اذیتی کارش انجام بشه

مراعهدیست باجانان...