2777
2789
عنوان

پیتزا با marzi 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9389 بازدید | 126 پست
تو شخصا عشق منی آخه🥰  باعث افتخارمه

مرضی جان سلام.عزیزم با توجه به اینکه شما قمی من یکی دوتا سوال ازت دارم شرمنده

عزیزم خواهرم رفته سونو داده،بهش گفتن تخمدانات درحال کوچیک شدنه.خواهرمم مجرده.من خیلی ترسیدم.عزیزم میشه یه سونوگرافی خوب ودکتر زنان خوب به من معرفی کنی؟از کوچک شدن تخمدان چیزی میدونی؟بازم ممنونم ازت🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرضی جان سلام.عزیزم با توجه به اینکه شما قمی من یکی دوتا سوال ازت دارم شرمنده عزیزم خواهرم رفته سون ...

سلام عزیزم

والا اطلاعاتی در این باره ندارم

اما دکتر زهرا اشرفی متخصص زنان و زایمان و ناباروری هست و من تاییدش میکنم اگرخواستی برو یه ویزیت پیشش

.Pain🔥you made me a believer

مرضی جان میشه ادرس دقیقشو بدی؟

سونوگرافی قاسمیان عالیه من تمام سونوهای بارداریم رو پیش اون رفتم سونوگرافی پویا رفتم دکتر قاسمیان هستند ادرسشون جدیدا تغییر کرده از 118 شمارشون رو بگیر و تماس بگیر وقت بگیر و آدرسشونم بپرس

دکتر زهرا اشرفی هم بلوار امین کوچه و 7 طبقه زیرین سونوگرافی کیمیا هست😊

سلام مرضی جان یه سوالی ازت داشتم دختر گلت رو از شیر گرفتی تا چند وقت سینه‌هات شیر داشت؟ من یه هفت ...

سلام عزیزم به سلامتی

من تا تقریبا 10 روز بعدش سینه هام شیر داشت سفت و دردناک بود دکتر رفتم برام آنتی بیوتیک داد گفت اگر تا 4 روز دیگه همچنان دردناک بود آنتی بیوتیک رو بخور اگر خوب نشد مجدد بیاد تا ویزیتت کنم منم خداروشکر روز 12 هم بود که درد سینم کم شد و خوب شد سفکسیم رو هم نخوردم اصلا

تقریبا  ماه بعدش هم به توصیهء دکترم یه ماموگرافی رفتم که همه چیز نرمال بود🥰

من اصلا ماساژ ندادم و ندوشیدم فقط یه سوتین خیلی سفت بستم

اصلا بهشون دست نزن

سلام عزیزم به سلامتی من تا تقریبا 10 روز بعدش سینه هام شیر داشت سفت و دردناک بود دکتر رفتم برام آنت ...

ممنون از راهنمایی کاملت

اتفاقا امروز میخواستم برم حموم بدوشم، خوب شد از شما پرسیدم

پس شیری که تو سینه هست خود به خود جذب میشه؟

سلام مرضی جون خوبی عزیزم؟؟دختر گلت ایه خانم خوبه...میخواستم ازت تشکر کنم بابت پیتزایی ک یاد دادی درست کردم عالی بود

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
ممنون از راهنمایی کاملت اتفاقا امروز میخواستم برم حموم بدوشم، خوب شد از شما پرسیدم پس شیری که تو س ...

آره عزیزم اصلا نباید بدوشی اگر سینت رو خالی کنی رگهای شیر مجددا شیر تولید میکنن و سطح پرولاکتین همچنان بالا میمونه و اینجوری اصلا شیرت خشک نمیشه که

باید یه سوتین خیلی سفت ببندی که شیرت پس بزنه

حتی اگر سوتین سفت نداری با یه تیکه کش محکم ببندشون

من روز اول کش بستم و از روز دوم تا 10 روز سوتین 2 سایز تنگ تر از خودم خریدم و بستم شیرم راس 12 روز کاملا خشک شد