2777
2789
عنوان

جنسیت نی نیم

229 بازدید | 24 پست

سلام دیروز سه ماهم پر شد... من چندتا ازمایش انجام دادم واسه جنسیت یکی ازمایش جوش شیرین که هیچ تغییری نکرد که بعضی میگن نشونه پسره و ازمایش نمک که یه هاله ی ابری افتاد قشنگ روش که میگن نشونه پسره و ازپایش سوزن دوبار انجام دادم سری قبل ۱۰ هفتم بود و صبح گذاشتم تا شب که بدون تغییر بود ولی دیروز بازم انجام دادم و امروز نگاش کردم که دیدم سیاه شده حالا عکسش میزارم بعد من دوبار فال گرفتم هر دوبارش گفت دختر میبینه برام بنظرتون نی نیم چیه؟

ترشی و شور عاشقشم ولی شیرینی نه از مرغ و ماهی بدم میاد فقط گوشت قرمز میتونم بخورم بعد تکون خوردن بچمم دوبار حس کردم واضح و چندبارم حبابی شکل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا این کف و اون کف کنه واینا همش الکیه عزیزم من باردار بودم از مرغ حالم بد میشد دختر ناز نازی دارم

فالم که اصلا اعتقادندارممممممممم 

خدا حفظش کنه پس بامن فرق داره برای من کف نکرد لصلا هیچ تغییری نکرد 

فک نمیکنم خیلی بشه به این تست ها اعتماد کرد عزیزم..

تا ۱۶ هفته صبر کن اون موقع میتونی بری واسه جنسیتش..

انشالله اول صحیح و سالم و بعدم همونی باشه که دلت میخاد😍❤️❤️

🧡

منم از مرغ و شیرینی بدم میومد... عاشق ترشی شوری بودم... نی نیم پسره... ولی هیچ کدوم از این کارای ک شما انجام دادین رو انجام ندادم.... توی ان تی دکترم گفت پسره

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید..