2777
2789
عنوان

جنسیت نی نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست

سونو ان تی زیاد دقیق نی انومالی دقتش بیشتره

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
منم از مرغ و شیرینی بدم میومد... عاشق ترشی شوری بودم... نی نیم پسره... ولی هیچ کدوم از این کارای ک ش ...

اره حالتام خیلی به پسر میخوره ولی خب این ازمایشا و فالگیرا گفتن دختر ولی حتی خودمم حس میکنم پسره حالا چهارشنبه میرم سونو میام بهتون خبر میدم انشالله که خدا بهم به پسر صحیح و سالم بده دل مامانم شاد بشه چون داداشم تازه از بینمون رفته دلشون پسر میخواد که شاد بشن برام دعا کن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=101344113]فک نمیکنم خیلی بشه به این تست ها اعتماد کرد عزیزم.. تا ۱۶ هفته صبر کن اون موقع میتونی بری واسه جنسی ...[/QUOTسونو ان تی همین چهارشنبه دارم انشالله عزیزم دعا کن برام ممنونم🙏🙏🙏

[QUOTE=101344113]فک نمیکنم خیلی بشه به این تست ها اعتماد کرد عزیزم.. تا ۱۶ هفته صبر کن اون موقع میتو ...

یعنی از دوازده هفته کمتر هستی ولی تو دلت حس میکین نینی داری ؟

نبض میزنه یعنی 

من ۱۵ هفتمه هیچی حس نمیکنم 😐😄

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
یعین‌از دوازده هفته کمتر هستی ولی تو دلت حس میکین نینی داری ؟ نب۱ میزنه یعنی  من ۱۵ هفتمه هیچ ...

اره پریشب قشنگ لول خورد سمت راست شکمم حسش کردم حتی زیرشکمم چندبار مثل حبابی که میترکه اینجوری حسش کردم 

اره پریشب قشنگ لول خورد سمت راست شکمم حسش کردم حتی زیرشکمم چندبار مثل حبابی که میترکه اینجوری حسش کر ...

😍

لاغر هستین ؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم