2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 64 پست

چه عزوس شانس داری یاد خودم افتادم چقد خودمو دست پایین گرفتم خاک توسرم درصورتی ک بالاتراز اونا بودیم چقد ارزش خودنو اوردم پایین

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ که ما هم دقیقا تو این شرایط هستیم😞دختره با اینکه ۵ سال دوست بود و خودش گفت بیاین خواستگاری همش ش ...

مثل ما دیگه الان فهمیدیم مهریه که به برادرم گفته 700تاس که 200تاشو میخواد

واقعا هم باید برن جایی که لیاقت دارن میدونی چیه مادر من تو هر مناسبتی براش طلا خریده با اینکه هنوز ...

آخ آخ دقیقا ما هم همینطور اشتبا میکردیم تا وقتی قشنگ گذاشت تو کاسمون فهمیدیم از اون تیغ زنا بوده

آخ آخ دقیقا ما هم همینطور اشتبا میکردیم تا وقتی قشنگ گذاشت تو کاسمون فهمیدیم از اون تیغ زنا بوده

ن بابام با داداشم اتمام حجت کرد گفت خونه رو میخرم ولی بعد عروسیت هر کاری داشتی دیگه به من نگو 

واقعا هم باید برن جایی که لیاقت دارن میدونی چیه مادر من تو هر مناسبتی براش طلا خریده با اینکه هنوز ...

خدا شانس بده،  من نه ساله عروس شدم.  حتی واسه عروسیم برای من کادو طلا ندادن.  

طلا که چه عرض کنم مادر شوهرم یک روسری برام نخریده تا حالا.  

حتی واسه تولد بچم کادو نمیخرن،  فقط یه خورده پول میدن. هدفشون هم اینه که بفهمم برام ارزش قائل نیستن.  

ولی شوهرم خوبه،  خداروشکر.  

خدا ب توام صبر بده باز خداروشکر شوهرت خوبه

مرسی عزیزم،  با اینکه حتی یک روز مادر و روز پدر من بدون کادو نرفتم خونشون.  

یادم میافته آتیش میگیرم.  حتی زایمان کردم مادر شوهرم اومد بیمارستان دست خالی،  دریغ از یک شیرینی،  شبش هم یک سر اومد،  دست خالی.  کلی جلوی مامان خودم خجالت کشیدم..😢  ندارر هم نیستن.... پدر شوهرم بعد یک هفته 400 بهم داد.

ببخشید اگه پر حرفی کردم.  😳

مثل ما دیگه الان فهمیدیم مهریه که به برادرم گفته 700تاس که 200تاشو میخواد

واسه ما گفته خونه تو شهر خودتونو بفروش بیا شهر ما کارتو ول کن بیا اینجا در صورتی که از اول شرایطو میدونست

مهریه هم ۱۰ کیلو طلا.خونه هم قبل عقد باید به نامم برنی😓

😍😍😍
واه واه مگه اختیار مرد دست زنه چه حرفا

متاسفانه برادرم جوری رو داده به عروسمون که اینطوری شده خداشاهده مامان من تا الان براش اندازه 100میلیون طلا خریده به مناسبت های مختلف با اینکه هنوز بطور رسمی عروسمون نشده