2777
2789

خیلی حالم بده خیلییییی 😔😔😔

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی داغونم انگار رسیدم به ته

دقیقا خیلی سخته خیلی😔

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

من شوهرم باهام قهره عصری زنگ زد مامانش بعد مامانش گفت داریم میریم یه جایی (تفریحی) شوهرم خودش گفت ماهم میاییم 

بعدا به پدرشوهرم گفت خواستی بری به ما بگو 

من باهاش نرفتم گفتم خب اگه میخواستن به ما میگفتن بعدا فهمیدم غذا درست کردن شام بدن بیرون دورهمی ولی مادرشوهرم به من اصلا زنگ نمیزنه بگه منم نرفتم

الان شوهرم باهام قهره 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
من شوهرم باهام قهره عصری زنگ زد مامانش بعد مامانش گفت داریم میریم یه جایی (تفریحی) شوهرم خودش گفت ما ...

از دست این خانواده شوهر. منم سر همین باشوهرم بحثم شد امروز😑😒

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
دیدن وقتی دوس نداری صدای بعضیارو بشنوی بهت زنگ میزنن و با حرفاشون انرژی منفی تزریق میکنن چقد دوس دار ...

یه وقتی هم میخوای یكی رو كلا حذف كنی و نمیشه

از دست این خانواده شوهر. منم سر همین باشوهرم بحثم شد امروز😑😒

اخه به نطر شما من باید میرفتم 

بعد شوهرم بدون اینکه با من مشورت کنه گفت ماهم میاییم اصلا اونا به من هیچی نمیگن وقتی میخوان برن گردش کلا از من بدشون میاد 

اخه به نطر شما من باید میرفتم  بعد شوهرم بدون اینکه با من مشورت کنه گفت ماهم میاییم اصلا اونا ...

ن منم باشم نمیرم خب مخصوصا كه شامم میبرن یخوان ب ادم میگن زودتر

خداراشکر میکنم ولی وقتم ادم مجرده یه سر مشکلات الانم که ازدواج کردیم هر روز باید حواسمون به شوهرمون باشه 

سر شام ناهار و ......غر بزنن 

حواست به هزارتا قسط و وام و.....باشه خدایا شکرت 

تنفر دارم از هر چی پدرشوهر ومادرشوهر خسیس و حریص هست 

دیدید بعضی ها چقدر مال وثروت دارن ولی زندگی هاشون برکت نداره و مثل گداهاس 

فقط ادعاشون میشه و جلوی من پز میدن اخه ادم تا چه حد باید پز بده