2777
2789
عزیزم چون میگی مهمون نداری الان میگم منکه خیلی چیزایه الکی پلکی گرفتم خودمو لعنت میفرستم😑وسایل برقی ...

کوچولوها را سفید خریدم کلا میخام سفید بخرم شبک تره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
پس دوماد باید چیکار کنه؟تماشا باید کنه البته تو شهر ما همه چی با عروسه فقط تلویزیون با دوماده

ما رسممونه که همه وسایل خونه رو عروس میگیره عزیزم 

دامادم خونه و ماشین و عروسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتو سفید و صورتی خریدم مارک پاناسونیک. چرخ گوشت و هاون سفید خریدم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ما رسممونه که همه وسایل خونه رو عروس میگیره عزیزم  دامادم خونه و ماشین و عروسی

خب ماهم همینه ولی دومادا الان که از عروس خونه هم میخوان😂😂😂

سرویس ۱۸یا ۲۴نفره چینی برامهمون کافیه/ست قاشقو چنگالو ملاقه وکفگیرو مرباخوریو و...۲۴تایی/چاقوسرامیکی ۴دست /صبحونی خوریه ۱۲نفره/۴تا ظرف پرکس (پیتزا خوری)/چندتا اردوخوری باپایه بامبو/سرویس قابلمه تزیینی /سرویس قابلمه دم دستی/قوری وکتری ست/سرویس آرکوپال دم دستی ۶نفره /سرویس کریستال(شامل:فنجون،زیرفنجونی،پیش دستی میوه،جامیوه ای وجاشیرینی )/بستی خوری ۱۲نفره/پارچولیوان ست ۲دست/نعلبکی برا مهمان یک دست/

خب ماهم همینه ولی دومادا الان که از عروس خونه هم میخوان😂😂😂

والا الان دیدم میگن زن کارمند خوبه حقوق داره لازم نیست خرحی بهش بدیم لامصبا دنبال بانکن یه سریاشون جاها عوض شده

سفید به مرور زردمیشه🙁ولی با صورتی خیلی موافقم پریشب مهمونی بودیم وسایل برقیاش صورتی خاکستری بود خیل ...

ما تو خونه سفید داریم هنوز سفیده کاور زدیم. تو اشپزخونه من سفید خیلی دوست دارم از نقره ای و مشکی بدم میاد

اتو سفید و صورتی خریدم مارک پاناسونیک. چرخ گوشت و هاون سفید خریدم

الان چرخ گوشت یه چیز بی استفادست کی میره گوشتوچرخ کنه نخودهم میشه میکس کرد🙁ولا منم گرفتم دوستامم گرفتم باگذشت دوساال هنوز تن برق زدم ببینم کارمیکنه یانه

سفید به مرور زردمیشه🙁ولی با صورتی خیلی موافقم پریشب مهمونی بودیم وسایل برقیاش صورتی خاکستری بود خیل ...

مگه وسیله برقی هر رنگی ادم دلش بخاد هست مهم مارکه و کیفیتش چون تنوع رنگ نداره وسایل برقی. جارو و اتو چرا ولی چرخ گوشت و ابمیوه گیری و این مدلیا تنوع رنگشون کمه

الان چرخ گوشت یه چیز بی استفادست کی میره گوشتوچرخ کنه نخودهم میشه میکس کرد🙁ولا منم گرفتم دوستامم گر ...

بله ولی باور کن ادم نخره لازمش میشه😂😂من واسه ترشی لیته از چرخ گوشت استفاده میکنم البته سبزی خورد کن هم خریدم که میشه با اون ترشی درست کرد

آها منظورم ازگذشت زمان ده الی ۱۵سال دیگست😅

تا اونموقع منم پیر شدم حالا تا اون زمان نقره ای هم لک و خش میفته

بله ولی باور کن ادم نخره لازمش میشه😂😂من واسه ترشی لیته از چرخ گوشت استفاده میکنم البته سبزی خورد ک ...

منکه سبزی خورد کن چرخ گوشت میوه خشک کن تخم مرغ پز پلوپز و هنو استفاده نکردم