2777
2789

😶

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سوال سخت و عمقی 😐😐😐😐😐😐

😂😂😂🤣🤣🤣

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اشتباه منو نکن من ظرف خیلی گرفتم دکوری خیلی کم گرفتم 

من دکوری دوست ندارم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
یه لیست باید بنویسی دیگه

خب مثلا ظرف چند نفره بخرم؟البته ما رفت و امد خیلی نداریم

کل وسایلی که یه خونه لازم داره

پس دوماد باید چیکار کنه؟تماشا باید کنه البته تو شهر ما همه چی با عروسه فقط تلویزیون با دوماده

ببین عزیزم چقدر میخوای هزینه کنی بگو بهت بگم😊

من مجردم دارم خورد خورد میخرم هزینه مشکل ندارم فقط دوست ندارم چیزی الکی بخرم

من مجردم دارم خورد خورد میخرم هزینه مشکل ندارم فقط دوست ندارم چیزی الکی بخرم

عزیزم چون میگی مهمون نداری الان میگم منکه خیلی چیزایه الکی پلکی گرفتم خودمو لعنت میفرستم😑وسایل برقی چه رنگی دوست داری؟