2777
2789
عنوان

کودک شل

| مشاهده متن کامل بحث + 8848 بازدید | 91 پست
عزیزم مشکلش چی بود کی تونست بشینه یا راه بیوفته دکتر بردید؟ 

بچه ی من یکسالش بود شروع کرد سینه خیز بره یکماه بعدشم چها ر دست و پا ... یکسال سه چهار ماهگی هم راه افتاد ...والا دکترا ادکو میترسونن میگف نرمی استخون داره چند جلسه بردم کاردرمانی دیدم بچم اذیت میشه دیگ نبردم سپرذم بخدا الان ی بلایی شده ک نگو  

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
بچه ی من یکسالش بود شروع کرد سینه خیز بره یکماه بعدشم چها ر دست و پا ... یکسال سه چهار ماهگی هم راه ...

الهی دورش بگردم خدارو شکر انشالله همیشه سالم و سلامت باشه 💖💖💖

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش ميكنم ببرش طب اسلامي بهش شيربادام بده و يه سري مواد مغذي ديگه كه اگه بري پيش طب اسلامي مثل تب ...

شما برای چه کاری مراجعه داشتید؟؟؟ 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
بچم نه ماهگی گردن گرفت عزیزم یکسال و یک ماهش بود شروع کرد سینه خیز بره ولی خیلی کم یکسال و دوماه چها ...

سلام خانومی اگه هستید چندتا سوال دارم.پسرم ۷ماهشه بدنش شل هست بیشتر دستاش هنوز گردن هم نگرفته.دکتر زیاد بردم.شما دخترتون با دستهاش بازی میکرد قبل از گردن گرفتن ؟

سلام خانومی اگه هستید چندتا سوال دارم.پسرم ۷ماهشه بدنش شل هست بیشتر دستاش هنوز گردن هم نگرفته.دکتر ز ...

سلام دوست عزیز منم بچم همین مشکلو داره😭😭😭😭 شما چی شد؟بچتون گردن میگیره خوب شده؟؟؟من دخترم هنوز گردن نگرفته شش ماهشه. و بدنش هم خیلی شله.. خیلی داغونم...

سلام دوست عزیز منم بچم همین مشکلو داره😭😭😭😭 شما چی شد؟بچتون گردن میگیره خوب شده؟؟؟من دخترم هنوز گ ...

سلام گلم . میبرم کاردرمانی بهتر شده اما هنوز نه. باید ببری فوق تخصص مغزواعصاب کودکان نشون بدی ، انشاالله که مشکلی نداره .

از اول شل بود یا یدفعه اینجور شد

سلام گلم . میبرم کاردرمانی بهتر شده اما هنوز نه. باید ببری فوق تخصص مغزواعصاب کودکان نشون بدی ، انشا ...

سلام ـ والا با وزن 1900دنیا اومد. شل بود ولی عادی.(چون بعد دنیا اومدن زیر نظر دکتر بود معاینه شد و مشکلی نداشت). ولی الان ک شش ماهشه خیلی شله،حتی گردنش هم لقه.نمیتونه نگهش داره. منم امروز تماس گرفتم با کاردرمانی، گفتن باید ببری فوق تخصص مغزواعصاب برات نسخه بنویسه و بعد بیاریش. خیلی میترسم از ازمایشا و ام ارای مغز اینا، ک خدانکرده بگن مشکلی داره.. چند روز دیگ میبرمش.ان شالله ک مشکلی نباشه.

برا شما چی؟دکتر بردین چی گفت بهتون؟؟؟

تو روخدا با کاردرمانی خوب میشن؟؟؟

سلام ـ والا با وزن 1900دنیا اومد. شل بود ولی عادی.(چون بعد دنیا اومدن زیر نظر دکتر بود معاینه شد و م ...

عزیزم منم سی تی مغزش و آزمایشاتش سالم بود و مشکل نداشت 

گفت ببر کاردرمانی .کاردرمانی جواب میده اما مشخص نیست چقدر طول بکشه هرچه زودتر ببری زودتر نتیجه میگیری.ببین اگه آزمایش و اینا براش نوشت ببر انجام بده همزمان کاردرمانی رو شروع کن منتظر جواب آزمایش نشو مثل من 

سلام ببخشیدشماچیکارکردین؟بچه تون خوب شد؟

سلام گلم. کاردرمانی ی ساله میبرم . خوب نشد پیشرفتم نداشت . ازمایش ژنتیک داد بچم ، گفتن ژنتیکیه . و هیچ وقت خوب نمیشه . نه رشد میکنه نه قد میکشه ، مغزشم کوچیک موند .