2777
2789

من من بخدا از من بد شانس ترنیس ننال خواهر من ازهمه بدبخت ترم😢

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خخخخخ تومنوندیدی که یه بارزمین خوردم بابام کتکم زد!!!!!

بابا کاش من بابام زنده بوود من رو فلک میکرد میزد شبانه روز ولی من دوبچه رو بدبخت نمیکردم نگو 

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
من رفتم پریروز ابروهامو سایه زدم واسه جشن عقد پسرعموم که امروزه خوشگل باشه.صبح پماد زدم ابروهامو خوا ...

خخخخخخخ خیلی باحالی دختر عموم توعروسیش زنبورچشمشو نیش زد بقیه اشم میدونین دیه

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
بابا کاش من بابام زنده بوود من رو فلک میکرد میزد شبانه روز ولی من دوبچه رو بدبخت نمیکردم نگو 

روانی نگواین حرفارو خدارحمتش کنه 

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
روانی نگواین حرفارو خدارحمتش کنه 

خب پ قدر پدرتوبدون من حاضرم پدرم باش ولی من توخوته بابام باشه میشه بنظرت

خب پ قدر پدرتوبدون من حاضرم پدرم باش ولی من توخوته بابام باشه میشه بنظرت

مهسامگه کجایی تو؟؟مشکلت چیه به خدا اگه میدونسم ناراحت میشه تاپیک نمیزدم!!بخند

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
مهسامگه کجایی تو؟؟مشکلت چیه به خدا اگه میدونسم ناراحت میشه تاپیک نمیزدم!!بخند

من دوبچه بدبخت کردم شهریور میرم ۲۲،تو۱۹سالگی هووامد سرم الان شوهرم۳۶سالشه،خودم پسرم روگفتم نگه دار شب وروز دارم گریه میکنم ازدوریش شنبه از مسافرت میاد ببرتش ندیدمش بچمودرست؛بخاطر ۳روز بخاطر یه ددست احمق مریض شدم دارم دیونه میشم ۲شبانه روز نخوابیدم اعصابم بهم ریخته زدم زیرگریه دیگه واقعا کم اوردم

من دوبچه بدبخت کردم شهریور میرم ۲۲،تو۱۹سالگی هووامد سرم الان شوهرم۳۶سالشه،خودم پسرم روگفتم نگه دار ش ...

دوازده ازدواج کردم توپانزده طلاق گرفتم توشانزده به زورمامان بابام بایه پسرکه یه دخترسه ساله هم داشت ازدواج کردم الان ۱۹سالمه یه بچه هم تو شیکم دارم همه دردداریم ولی چه میشه کرد

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂