من من بخدا از من بد شانس ترنیس ننال خواهر من ازهمه بدبخت ترم😢
ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
من رفتم پریروز ابروهامو سایه زدم واسه جشن عقد پسرعموم که امروزه خوشگل باشه.صبح پماد زدم ابروهامو خوابیدم پمادا شل شده رفته تو چشمم حالام باد کرده وقی کرده باز نمیشه😒😒😒
خخخخخ تومنوندیدی که یه بارزمین خوردم بابام کتکم زد!!!!!
بابا کاش من بابام زنده بوود من رو فلک میکرد میزد شبانه روز ولی من دوبچه رو بدبخت نمیکردم نگو
ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
خب پ قدر پدرتوبدون من حاضرم پدرم باش ولی من توخوته بابام باشه میشه بنظرت
من دوبچه بدبخت کردم شهریور میرم ۲۲،تو۱۹سالگی هووامد سرم الان شوهرم۳۶سالشه،خودم پسرم روگفتم نگه دار شب وروز دارم گریه میکنم ازدوریش شنبه از مسافرت میاد ببرتش ندیدمش بچمودرست؛بخاطر ۳روز بخاطر یه ددست احمق مریض شدم دارم دیونه میشم ۲شبانه روز نخوابیدم اعصابم بهم ریخته زدم زیرگریه دیگه واقعا کم اوردم
من دوبچه بدبخت کردم شهریور میرم ۲۲،تو۱۹سالگی هووامد سرم الان شوهرم۳۶سالشه،خودم پسرم روگفتم نگه دار ش ...
دوازده ازدواج کردم توپانزده طلاق گرفتم توشانزده به زورمامان بابام بایه پسرکه یه دخترسه ساله هم داشت ازدواج کردم الان ۱۹سالمه یه بچه هم تو شیکم دارم همه دردداریم ولی چه میشه کرد