2777
2789
عنوان

وحشتناک ترین اتفاق زندگیتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 11369 بازدید | 145 پست
پدر بزرگم  کنارم  خوابیده بود فوت کرده بود البته نترسیدم  خودم نبضشو گرفتم و نفسشو چک ...

خدا بیامرزش 

بعد چیکار کردی😦

مغز بادومم من و بابایی منتظریم زود بیا پیشمون❤😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود 

چندین سال داشتن همزاد خبیثی که بیچاره ام‌کرد.

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
خدا رو شکر کن ترسناکترینت باعث خندت بوده نه گریه... 💚 ترسناکترین اتفاق زندگی من تجاوز چندباره پسر ...

مجردیییی

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

زیادن...مث پشم ریختن در فریز بی.....

یا روز مرگم

یا بی پولیام...

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
خدا رو شکر کن ترسناکترینت باعث خندت بوده نه گریه... 💚 ترسناکترین اتفاق زندگی من تجاوز چندباره پسر ...

و تو سکوت کردی هربار؟ 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
برا من خنده دار نیست البته.زاٸو بودم شوهرم کتکم زد کتفم شکست بخیه م باز شد .......بدترین روز زندگیم ...

واقعا وحشتناکه😔

خدارو شکر که الان خوشبختی

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
پدر بزرگم  کنارم  خوابیده بود فوت کرده بود البته نترسیدم  خودم نبضشو گرفتم و نفسشو چک ...

یا خدا

الان مامانبزرگم پیشم خوابه میترسم ی وقت خدای نکرده....😥😞

ترسیدم_ک#  

https://www.ninisite.com/user/eb26ec9e-79e7-4850-8840-54d43f9f6440/esghamshahab.         این کاربری قبلیمه همون esghamshahab قبلیم کاربریم معلق شد😐کاربری جدیدم عشقم شهاب هستش ولی قبلیه عسقم شهاب 😂 تیکر تولد همسرم😘