2777
2789

دورهمی# _جذاب

شاید باورتون نشه ولی ترسناک ترین لحظه زندگیم اون لحظه ای بود ک خونه خواهرم بودم و همه خواب هیشکیم تواتاق نبود یهو صدای عجیب غریب ازاتاق اومد گفتم لابد جنه خودمو اماده کردم واس جیغ بنفششش

ک یهو دیدم از اتاق خواهرزادم داد زد ماماااان من پریدم رو هوا نگو تو اتاق خوابیده و من خبر نداشتم😐😐😐

چرا اونجوری نگا میکنید ترسناک تر نداشتم خو😂😂😂

مغز بادومم من و بابایی منتظریم زود بیا پیشمون❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر بزرگم  کنارم  خوابیده بود فوت کرده بود البته نترسیدم  خودم نبضشو گرفتم و نفسشو چک کردم  فقط  باید تا صب صبر میکردم تا بقیه بفهمن  بیشتر استرس داشتم ک چجوری برم بگم

یه صلوات واسه آرامش خودم و خودت بفرست❤

برا من خنده دار نیست البته.زاٸو بودم شوهرم کتکم زد کتفم شکست بخیه م باز شد .......بدترین روز زندگیم بود،بعدش با یه چه نوزاد جدا شدم.البته شش سال گذشته والان خوشبختم خداروشکر

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

خدا رو شکر کن ترسناکترینت باعث خندت بوده نه گریه... 💚

ترسناکترین اتفاق زندگی من تجاوز چندباره پسر داییم به من بوده

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨