2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از قرصه میخوای پریود شی .ولی دیگه نخور خطرناکه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اخه نمیدونم امکان بارداری بود یان کسیم نیست ازش بپرسم استرس دارم میمیرم

نه بابا نیستی خیالت تخت ،من اولای مرداد بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم قرصم نخوردم باردارم نشدم😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه بابا نیستی خیالت تخت ،من اولای مرداد بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم قرصم نخوردم باردارم نشدم😂

یه سوال توروخدا مسخره نکنیا لطفا من مادرم فوت شده کسیم ندارم ازش بمرسم اسپرم مرد  با حموم رفتن از بین میره 

یه سوال توروخدا مسخره نکنیا لطفا من مادرم فوت شده کسیم ندارم ازش بمرسم اسپرم مرد  با حموم رفتن ...

اگه داخل واژنت ریخته باشه نه نمیره  دیگه ولی اگه بیرون باشه بشوری میره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز