2777
2789
پروییدم ۱۵ این ماه بود

بخاطر قرصی ک خوردی عقب انداخته پریودت رو انقدر استرس نداشته باش کلافه کردی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یعنی از پریودیت گذشته؟ حالا آبش و ریخته روش؟

نه بدبختی اینجاس ک کاری نکردیم ولی کسیم ندارم ازش بپرسم من همسرم نامزدیم یه رابطه در حد مالش بود  که من ارضا شدم همسرم بعد من ارضا شد اما هیچ تماسی نداشتیم دستاش کثیف شد رفت حموم با اب صابون شست اما بعدشم مالش داشتیم ممکنه اسپرم رو دستش مونده باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه بدبختی اینجاس ک کاری نکردیم ولی کسیم ندارم ازش بپرسم من همسرم نامزدیم یه رابطه در حد مالش بود &nb ...

نه نه اصلا امکان نداره 

خیالت راحت باشه اصلا بش فکرم نکن بابا😂😂😂😂

منم تو شرایط تو بودم انقد استرس کشیدیم هر دومون تا پریودیم رسید پیر شدم😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
نه پرویید شدم ۸ روز بعد پری این اتفاق افتاده

حالا من چی بگم که ۲۰ روزه پریودیم عقب افتاده و تازه یادم اومده😂😂😂😂😂

نه نه اصلا امکان نداره  خیالت راحت باشه اصلا بش فکرم نکن بابا😂😂😂😂 منم تو شرایط تو بودم ان ...

اخه میگن با اب زنده میمونه بخدا دارم دق میکنم دل دردمم پدرمو دراورده امروز روز اول تخمک گذاریمه

نه بدبختی اینجاس ک کاری نکردیم ولی کسیم ندارم ازش بپرسم من همسرم نامزدیم یه رابطه در حد مالش بود &nb ...

عزیزدلم خدا مادر گل تون رو رحمت کنه💚

من مامام هروخ سوالی داشتی ازخودم بپرس

ن عزیزم شما حامله نیستی اون دلدرد هم مربوط ب کرامپهای رحمی طی چند روز دیگ‌پریود میشی در واقع خونریزی میکنی 

اسپرم‌مرد اگ حتی ی قطره داخل واژن ریخته شده باشه باحمام و شستشو وادرار ازبین‌نمیره 

ولی اگر درمحیط بیرون‌از واژن باشه بله باشستشو ازبین‌میره کاملا حتی بدون شستشو هم بعداز یکساعت اسپرمی زنده نیس فقط مایع منی هستش

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
عزیزدلم خدا مادر گل تون رو رحمت کنه💚 من مامام هروخ سوالی داشتی ازخودم بپرس ن عزیزم شما حامله نیست ...

مرسی امیدوارمهیچس نباشه بخدا گریم گرفته خیلی حالم بده از نظر اعصاب بهم ریختم

اخه میگن با اب زنده میمونه بخدا دارم دق میکنم دل دردمم پدرمو دراورده امروز روز اول تخمک گذاریمه

ای وای نه 😂😂😂😂

کجاش با آب زنده میمونه بیچاره

مرسی امیدوارمهیچس نباشه بخدا گریم گرفته خیلی حالم بده از نظر اعصاب بهم ریختم

ن هیچی نیس من بهت اطمینان صد در صد میدم 

این اسنرس خودش باعث میشه دیرتر پریود شی و درد و کرامپهاتم بیشتر بشه

پس استرس الکی بخودت وارد نکن

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
عزیزدلم خدا مادر گل تون رو رحمت کنه💚 من مامام هروخ سوالی داشتی ازخودم بپرس ن عزیزم شما حامله نیست ...

اخه یکساعت نبود ده دیقه بعد ارضا شدن بود ارضا شد رفت حمام کلا شد ده دیقه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز