2777
2789
عنوان

خدایی حق ندارم؟

173 بازدید | 23 پست

با دوستم یه تور یکروزه میخوایم بریم، اول گف کارتم رمز دوم نداره اگه میشه تو پرداخت کن هزینه رو، پرداخت کردم، بعد گفتم بهش فقط چایی بیار خریدا رو خودم میکنم زیرانداز و اینام خودم میارم، چون ادم حواس پرتیه و درست حسابی خرید نمیکنه مثلا میذاره ساعت 12 شب یا ادمو کلا پشیمون میکنه کاری بهش بسپاری، خلاصه خرید کردم، حالا پیام داده صبح بیا منو سر راهت ببر چون برادرم نمیتونه بیارتم 😠😑 منم گفتم باشه ولی خب دیگه تحویلش نگرفتم ینی یکم ناله کردم، خدایی حق ندارم؟ 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ن نداری  میخواست نری باهاش میدونسنی ک اخلاقش اینع

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شرایطت دوستت خیلی مهمه گذشته  و رفتار هاش

گاهی ادما واقعا گرفتار میشن 

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

وای من اصلا نمیتونم با هر ادمی برم گردش اونم اینجور ادم پرو و حواس پرت و بی نظم

خوبه تحملت زیاد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ینی نباید یه کار کوچیکم بکنه؟ 

مگه قبلا نمیدونستی ؟

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
این خودشه میزنه حواس پرتی..میخواد تو کار ها رو بکنی... توام خودتو بزن حواس پرتی سر چیزایی که براش مه ...

نمیدونم مثلا خرید بهش بسپارم غذا رو نمیگیره یادش میره بعد باید بریم نون خالی با خیارشور بخوریم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗