2777
2789
عنوان

فاطیما

302 بازدید | 10 پست

من دکترم گفت باید توی هفته سی و نه بارداری بیای سزارین کنم منم خودم هزینه کردم تاعمل بشم میترسم تااون موقع طبیعی به دنیا بیاد به نظرتون میشه همچین چیزی من چیکارکنم؟؟؟

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂

خب دکتر گفته لابد میدونه

احتمال زایمان هست خب ولی از طرفی سزارین هم هرچی دیرتر انجام بشه بچه وزن بیشتری گرفته و ریه هاش کامل شده مشکلی براش پیش نمیاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دکتر میدونه دیگه گلم نگران نباش انشاالله صحیح و سالم دنیا بیاد

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

فقط ببخشیدا گلم متولد ۷۹ هستی ؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

خب اگه دردت بگیره ک دیگه بچه ب دنیا میاد عیبی نداره ‌..فقط الان شبا روزی ی ساعت برو پیاده روی برا خودتو بچه خوبه اگه ورمم داری بهتر میشی و همه چیز تو آماده کن ...و اگرم ک با پا باشه بچت....ی دکتر دیگه سری سزارین میکنه چیزی نیس 

من سیوهفت هفته و۴روززایمان کردم البته خودمم خیلی دلم میخاست زودزایمان کنم روغن کرچکواینامیخوردم همش& ...

من خیلی از زایمان میترسم خودشم ۱۸سالمه خیلیم ضعیفم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
بله خانومی

عززززیزم به سلامتی بغل کنی فندق کوچولو رو 🌹🌹🌹😀 از من ۳ سال کوچیک تری 😘😘😘 موفق و خوشبخت باشی انشاالله

عززززیزم به سلامتی بغل کنی فندق کوچولو رو 🌹🌹🌹😀 از من ۳ سال کوچیک تری 😘😘😘 موفق و خوشبخت باشی ا ...

فدایی داری آبجی مرسی ازنظرت

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂