2777
2789
عنوان

فاطیما

302 بازدید | 10 پست

من دکترم گفت باید توی هفته سی و نه بارداری بیای سزارین کنم منم خودم هزینه کردم تاعمل بشم میترسم تااون موقع طبیعی به دنیا بیاد به نظرتون میشه همچین چیزی من چیکارکنم؟؟؟

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂

خب دکتر گفته لابد میدونه

احتمال زایمان هست خب ولی از طرفی سزارین هم هرچی دیرتر انجام بشه بچه وزن بیشتری گرفته و ریه هاش کامل شده مشکلی براش پیش نمیاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه دکتر میدونه دیگه گلم نگران نباش انشاالله صحیح و سالم دنیا بیاد

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

فقط ببخشیدا گلم متولد ۷۹ هستی ؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

خب اگه دردت بگیره ک دیگه بچه ب دنیا میاد عیبی نداره ‌..فقط الان شبا روزی ی ساعت برو پیاده روی برا خودتو بچه خوبه اگه ورمم داری بهتر میشی و همه چیز تو آماده کن ...و اگرم ک با پا باشه بچت....ی دکتر دیگه سری سزارین میکنه چیزی نیس 

من سیوهفت هفته و۴روززایمان کردم البته خودمم خیلی دلم میخاست زودزایمان کنم روغن کرچکواینامیخوردم همش& ...

من خیلی از زایمان میترسم خودشم ۱۸سالمه خیلیم ضعیفم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
بله خانومی

عززززیزم به سلامتی بغل کنی فندق کوچولو رو 🌹🌹🌹😀 از من ۳ سال کوچیک تری 😘😘😘 موفق و خوشبخت باشی انشاالله

عززززیزم به سلامتی بغل کنی فندق کوچولو رو 🌹🌹🌹😀 از من ۳ سال کوچیک تری 😘😘😘 موفق و خوشبخت باشی ا ...

فدایی داری آبجی مرسی ازنظرت

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂