2777
2789
اره اگه دوقلوشد یکی پسریکی دخمل❤❤.راستی نینی شماکی تشکیل قلب کرد

من هفته۷رفتم ولی طبق سونو۶هفته و۴روزبودخداروشکرقلبشم تشکیل شده بود

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪

خانوما یه سوال من یکشنبه اقدام کردم برای بارداری کی معلوم میشه باردارم یا ن؟

باید منتظر پری بمونم؟ راه دیگه ای نداره؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما یه سوال من یکشنبه اقدام کردم برای بارداری کی معلوم میشه باردارم یا ن؟ باید منتظر پری بمونم؟ ...

بله باید ازموعد بگذره اگه پری نشدی بارداری

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
منم 6هفته و4روز😯😯ضربان قلبش چندبود

نگفت فقط گفت حاملگیت خوبه وقلبشم تشکیل شده ضربانشم خودم نشنیدم ولی دکترگفت من خودم شنیدم

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
خانوما یه سوال من یکشنبه اقدام کردم برای بارداری کی معلوم میشه باردارم یا ن؟ باید منتظر پری بمونم؟ ...

ن عزیزم فقط تا موعدت باید صبر کنی بهش فک نکن از الان خیلی زوده بری تو فاز اینکه حامله ای یا ن حودت اذیت میشی

نگفت فقط گفت حاملگیت خوبه وقلبشم تشکیل شده ضربانشم خودم نشنیدم ولی دکترگفت من خودم شنیدم

وا باید توسونوضربان قلبشم میگف .من شوهرمم اومدتوقلبشواکوکردن فداش شم ارام ضربان میزد

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
ن عزیزم فقط تا موعدت باید صبر کنی بهش فک نکن از الان خیلی زوده بری تو فاز اینکه حامله ای یا ن حودت ا ...

باشه پس باید تا ۱۰ شهریور منتظر بمونم😶

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ن عزیزم فقط تا موعدت باید صبر کنی بهش فک نکن از الان خیلی زوده بری تو فاز اینکه حامله ای یا ن حودت ا ...

انتظارخیلی بده مخصوصاانتظاربرای نتیجه اقدام