2777
2789
عنوان

زور زدن نوزاد

1119 بازدید | 15 پست

سلام بچها من یه دختر چهل روزه دارم صبحا  تو خواب خیلی زور میزنه جوری که قرمز میشه خودم غذایی نمیخورم که باد داشته باشه غروب ها هم هم زور میزنه هم گریه میکنه زانو هاشو سمت شکمش جمع میکنم باد خارج میشه بعضی وقتاهم شیر میخواد بخوره هی سینمو ول میکنه نق میرنه با اینکه گشنشه اینارو تو اینترت خوندم نشانه کولیک بودش  حالا بازم لازمه ببرم دکتر چون شوهرم صب میره شب میاد خودمم تنهام تا حالا با بچه کوچیک بیرون نرفتم به شوهرم بگم بره خودش قطرشو از داروخونه بگیره؟

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم

ببریش دکتر بهتره اما سعی کن غذات رو رعایت کنی دارو بهش ندی بهتره

من دخترم همینطور بود دکتر براش پدی لاکت داد.یه هفته دادم دیگم ندادم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنم غذام رو رعایت کنم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
زور میزنه و دلدرد داره دیگه  اگه گریه نمیکنه الکی داروش نده

چرا گریع هم میکنه ولی من برشمیدارم راهش میبرم ساکت میشه ولی  میزارم خیلی زور میزنه 

ببریش دکتر بهتره اما سعی کن غذات رو رعایت کنی دارو بهش ندی بهتره من دخترم همینطور بود دکتر براش پدی ...

غذام رو رعایت میکنم تو دارو میدادی بی اثر بود که دییگه ندادی منم میتونم بدون تجویز پزشک پدی لاکت براش بگیرم

غذام رو رعایت میکنم تو دارو میدادی بی اثر بود که دییگه ندادی منم میتونم بدون تجویز پزشک پدی لاکت برا ...

نه سرخود نده

من دادم فرقی نکرد .اماالان که دوماهشه خیلی بهتر شده.فقط اگه چیز نفاخ بخورم باز اذیت میشه

اگه جاروبرقی یا سشوار روشن کنی گریه اش قطع بشه این نشانه کولیکه،

اگه نه چیز نفاخ یا شیرت یچیزش هست،اگه دوست داری بعد شیر دادنت ی قاشق چایخوری آب نبات رقیق بده بخوره

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
چرا گریع هم میکنه ولی من برشمیدارم راهش میبرم ساکت میشه ولی  میزارم خیلی زور میزنه

پدی لاکت هم خیلی خوبه فقط سریع گرفتی بیار بذار یخچال تو گرما بمونه خراب میشه

خودتم بعد غذاها عرق نعنا چایی نبات بخور

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
اگه جاروبرقی یا سشوار روشن کنی گریه اش قطع بشه این نشانه کولیکه، اگه نه چیز نفاخ یا شیرت یچیزش هست، ...

تا حالا امتحان نکردم سشوارو

پدی لاکت هم خیلی خوبه فقط سریع گرفتی بیار بذار یخچال تو گرما بمونه خراب میشه خودتم بعد غذاها عرق نع ...

کی بهش بدم بخوره چند قطره

کی بهش بدم بخوره چند قطره

از داروخانه بپرس من یادم رفته مقدارشو 

ولی خیالت راحت اصلا ضرر نداره باکتریهای مفیده برا معده بچه خوبه دلدردو اسهال و یبوست و همه چی رو درمان میکنه وقتشم مهم نیس فک کنم هر وقت حس کردی خیلی دلش دردمیکنه بده روزی یبار

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد