2777
2789
عنوان

پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 23 پست
واقعا بعضی پدر و مادرا چطور میتونن اینقدر بین بچه هاشون فرق بذارن

اینکه خوووووبه پدربزرگ من میلیاری سرمایه داشت عمه کوچیکم زرنگب کرد به هزارتا روش موقعی ک زنده بود همه چی رو باسند کرد ب اسم خودش همه چیییییییییی بعدا معلوم شد ولی خب دیگ نمیشه کارکرد فک کن ۵تا برادر ۳تا خواهر ولی همشو دخترکوچیکه برداشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز این که خوبه خودش با میل و رضایت خودش اینکارو کرده . دایی بزرگم بعد فوت پدربزرگم با جعل سند و گرفتن اثر انگشت از مادر  بزرگ بی سوادم کل خونه رو هپلی هپو کرده و زده به نام خودش .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
مال خودش بوده میتوانسته وقف کنه کسی حق اعتراض نداره چشم به مال ارث نبندین 

منظور ما مال نیس خدا رو شکر پدرم نیازمند نیس ناراحتی به خاطر فرق گذاشتن  در تقسیم محبته  نه پول.... 

❤❤❤❤
منظور ما مال نیس خدا رو شکر پدرم نیازمند نیس ناراحتی به خاطر فرق گذاشتن  در تقسیم محبته  ن ...

دیگه محبتش مساوی بوده که قبلا پدر ناراحت نبوده تو مال فرق گذاشته ناراحت شدین

اگه مردی بیا ایران ،زن باش
دیگه محبتش مساوی بوده که قبلا پدر ناراحت نبوده تو مال فرق گذاشته ناراحت شدین

چه حوصله ای داری هر چی میگم یه چیزی میگی عیب نداره شما خوبی و چشم طمع به مال کسی نداری کوتاه بیا

❤❤❤❤