سلام پدربزرگ من یه سالی میشه که فوت کرده.. پدر من فرزند ارشدش هست یه عمو هم دارم که هم سن برادرمه
الان مشخص شده چند سال قبل از فوتش پدربزرگم یه مغازه زده به اسم عموم... عمویی که هیچ زحمتی در قبال پدر و مادرش نکشیده و تمام زحمتها از اول تا فوت پدربزرگم با پدرم بوده.... الان پدرم ناراحته احساس یه خیانت دیده رو داره.... شما چنین تجربه ای داشتین؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شايد عموتون مجبورشون کرده باشن، بعدش اينکه مگه پدرتون بخاطر اوموال پدربزرگ براش کاري انجام داده ؟ که حالا ناراحتن ؟ دلش خاسته ماله خودش بوده داده يکي ديگه
احتمالا چون عموتون کم سن و سال بوده پدربزرگتون ترس از مرگ و تنهایی عموتون داشته بدای همین به نامش زده که درصورت فوتشون عموتون یکه و تنها و کم سن و سال هم بوده نمونه.
درظمن اجر پدرتون خیلی بالاست و حتما در زندگیش خواهد دید برکت کمک و احترام به پدر مادرشون رو❤
نیست در دیده ما منزلتی دنیا را ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
اره،هر کی بیشتر وقت بزاره برا پدر مادرش و فداکاری کنه کمتر عزیزه،برعکس هرکی بیشتر اذیت کنه انگار عزیزتره.من این موضوع هم برا پدرم هم برا شوهرم صدق میکرد.بابام همه کار برا پدرش قبل و موقع مرگش کرد،اما مامان بزرگم اون عموم که اینقدر اذیتش میکرده رو بیشتر میخواد.شوهرمم همینطوره موقع مریضی باباش یه هفته تو بیمارستان پیشش بود در صورتی هیچ کدوم برادراش کاری برا پدرش نکردن اما با این حال اونا عزیزترن.تازه پدر شوهرم وصیت کرده بوده که اگه قبل عمل قلبش فوت کرد داراییشو بدن به برادر شوهرم.واقعا نمیدونم فاز بعضی پدر مادرا چیه.منشا همش فرق گذاشتن بین بچه هاس.