یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بعد گه گذاشتی رو اتیش دوطرفشو بگیر رو اتیش، وقتی دیدی داره روغن میده، بردار بذار لای نون، چربیشو بگیر
دوباره بذار رو اتیش!
در نهایت اگه دیدی فایده نداره، میتونی نخ ببندی
(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
گوشت باید چربی داشته باشه که چسبناک بشه پیازم باید پوره کنی و کاملا آبشو بگیری اگه آبدار باشه وا میره بعدش قشنگ ورز بده که چسبناکه چسبناک بشه گوشتم زیادو سنگین نزن که بریزه کنارت یه کاسه آب بزار که وقتی گوشتو میخوای سیخ بزنی دستتو بکن تو آب بعد بزن که گوشت به دستت نچسبه بعدش گوشتو از بالای سیخ به پایین با انگشت وسط و شست پخش کن رو سیخ سرو ته کبابم بچسبون به سیخ که وا نره