2777
2789
عنوان

اطمینان از سلامت جنین در سه ماهه اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 17779 بازدید | 45 پست
آخه بقول دوستمون من هی فکرای الکی میکنم نکنه قلبش تشکیل نشده باشه نکنه فلان نشده باشه و...

اگه خدای نکرده خدای نکرده دور از جون قلبش تشکیل نشه هم ازم کاری ساخته نیس چرا باید استرس الکی بگیرین من به شدت ویار دارم در حدی که خون بالا میارم ولی خدای نکرده اصلا به سقط فک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم هر روز سونو بدم خخخ

همه این نگرانی رو دارن عزیزم من اول بارداریم لکه بینی داشتم اینقدر گریه کردم ولی شوهرم هیچیش نبود فقط یه کلمه گفت اگه خدا این بچه رو به من داد خودشم نگهش می داره. منم عجیب دلم آروم گرفت با اینکه چند سال منتظر بچه بودم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اگه خدای نکرده خدای نکرده دور از جون قلبش تشکیل نشه هم ازم کاری ساخته نیس چرا باید استرس الکی بگیرین ...

باریکلا بهت الهی که بسلامت بگذرونی این دورانو

همچنین هممون

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
آره والا

این فکرا رو همه دارن . بعدش بدنیا بیاد میگید چقد با استرس اذیت کردم خودمو

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
من اکثر اوقات تو خونه ام اما همین تو خونه هم کار زیاد میکنم الان ۱۴ هفته ام 

بخدا اشتباه میکنی سعی کن کار میکنی زیاد وسطش استراحت کنی کم کم کار کنی زیاد واینستا خوب بخواب تا میتونی سالم خوری کن مواظب فشار و قندت باش ولی کلا خیلی مخالفم کار زیاد کردن اوایل بارداری پیاده روی زیاد فشار آوردن به بدن چون نینی خیلیییی کوچیکه و جاش تو رحم محکم نشده احتمال خطر زیاده پس مواظب خودت باش و استرسو کامل از خودت دور کن چون واقعا استرس از پا میندازتت

بخدا اشتباه میکنی سعی کن کار میکنی زیاد وسطش استراحت کنی کم کم کار کنی زیاد واینستا خوب بخواب تا میت ...

استرس ک نگو پدرم در اومد انقدر استرس داشتم اولش ک احتمال خارج رحمی دادن کلی غصه خوردم حالا هم رفتم سونو ان تی میگن piبالا هست (شریان رحمی)دکتر آ اس آ داده 

اشتهامم به کل رفته از همون اول ویارم وحشتناک بود و حالا همش نگرانم نی نی ریز بمونه 

پسر نازم عاشقتم  
استرس ک نگو پدرم در اومد انقدر استرس داشتم اولش ک احتمال خارج رحمی دادن کلی غصه خوردم حالا هم رفتم س ...

ببسن همه این نگرانیارو کم و زیاد تجربه میکنن واقعا استرس خیلی ضربه میزنه به جنین سعی کن زیاد فکر نکنی بهش

ببسن همه این نگرانیارو کم و زیاد تجربه میکنن واقعا استرس خیلی ضربه میزنه به جنین سعی کن زیاد فکر نکن ...

مرسی گلم 

انشاالله نی نی تو هم سالم باشه برای نی نی منم دعا کن سالم باشه

پسر نازم عاشقتم  

سلام سلام

من امروز از استرس زیاد رفتم سونو دادم و خداروشکر همه چی خوب بود

چقدر استرس داره این روزا

بعد از ۱۶هفته که بچه تکون میخوره این استرسا کمتر میشه دیگه با حرکتاتش میگه مامانی خیالت تخت من حالم خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز