2777
2789
عنوان

دليلش چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
من باخودم ميگم شايد ميخوان اندامشو ببينن

منم همین فکرو میکنم ولی خب بگو بیان خونه دختره اینجور سنگین تره

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا میخوان وراندازش کنن از همه نظر اتفاقا اندام که برا داماد مهمه برا خاله داماد که مهم نیست گفتم مادره خواهرهاش را قبول داره و احتمالا با تجربه هستن میخوان ببینن چه جور دختریه اهل زندگی هست نیست اهل دعواو قهره و ....برا خانواده داماد اخلاقیات دختر خیلی مهمه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

دیگه بدتر 

بگه اگه کاری دارید خودتون بیایید

بعد هم اصلا اجازه همچین کاری رو بهشون نده

اندام دختر خالت چه ربطی به خاله پسرِ داره 

پسرِ خودش ۲تا چشم داره میبینه

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
خب اينطوري نميشه بي احتراميه بگه نياين

بیان هم دردسره درمورد خونه زندگی هم میخوان نظر بدن بگه خونشون نمیرم بریم بیرونی پارکی جایی

بیان هم دردسره درمورد خونه زندگی هم میخوان نظر بدن بگه خونشون نمیرم بریم بیرونی پارکی جایی

خداروشكر ازنظرمالي از خانواده پسره سرترن مشكل خونه واين حرفا ندارن وضعشون خوبه دختر خالم قيافشم از پسره سرترن

خداروشكر ازنظرمالي از خانواده پسره سرترن مشكل خونه واين حرفا ندارن وضعشون خوبه دختر خالم قيافشم از پ ...

خب پس بیان خونه هم خوبه 

خداروشكر ازنظرمالي از خانواده پسره سرترن مشكل خونه واين حرفا ندارن وضعشون خوبه دختر خالم قيافشم از پ ...

خوب الان یه سوال یعنی برای اینکه دختر حالت بخاد ازدواج کنه خاله پسره هم باید بپسنده؟؟؟پسر و دختر باید با هم خوش باشن و از هم خوششون بیاد لزومی نداره همه بخان نظر بدن!من بودم مستقیم به پسره میگفتم و اینک میگفتم کس دیگه ای تو فامیلتون نیست که نظر بخاد بده😶😶🙄🙄