2777
2789
عنوان

دليلش چيه

175 بازدید | 27 پست

دختر خالم واسش خواستگار اومده بعد مامان پسره ميگه بيا بريم خونه خواهرم  ،خواهرام باهات ميخوان حرف بزنن يه دو سه ساعت بيااونجا حالاايناهنوز عقدم نگردن كارهاي ازمايششونو دارن انجام ميدن بنظرتون چكاردارن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3086367/حس-میکنم-انگشتای-دستمو-شکونده-شوهرم?postId=100267321

بچها واسم کزارش میزنید؟هرکی زد لایک کنه واسش صلوات میفرستم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخان مخ دختر بیچاره رو بخورن خدایی چرا اخلاق زنای ایرانی اینطوریه چررررراااااا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خاله طرف چیکارست که بخواد باهاش حرف بزنه🤔

اگه الان باج بده تا آخر عمرش باید به خاله ش باج بده

من یکی از خواستگارام سر همین که زنداییش زیادی حرف زد رد کردم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

این پسر به درد نمیخوره

چون کل زندگیش علاوه بر مادرشوهر و خواهر شوهر اقوام شوهر مخصوصا خاله‌ش تو زندگیش دخالت میکنن 

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
نه خواهرا ي مامان پسره

خاله هاش دیگه؟؟

بگو نره فعلن بگو اگه میخان ببینن بیان خونه دوستت

بره تنها گیرش میارن جیک و پیکشو در میارن  ممکنه حواسش نباشه و سوتی بده

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند