2777
2789
عنوان

خانم خوشکلایی که سفر دبی رفتن میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 71 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه خورده هزینتون زیاد نشد؟!!!کجا رفتید چی خوردین چی خریدین؟🥴🥴🥴

نه عزیزم خوب بود جاهایی که رفتیم اونایی که عالی بودن رو گفتم به استارتر عزیزم رستوران هم پیرچیک رفتیم نو.بو رفتیمla petite malson هم رفتیم 

ببین یعنی اروپا هم اینقد هزینه نمیشه مگه چبکار کردین دبی واقعا ارزش هزینه کردن زیاد نداره من با نصف ...

خب شد دیگه😂خیلی خرید کردیم و هزینه من و نامزدم با هم انقدر شد نه اتفافا ارزششو داشت ما ارمنستان هم رفتیم اصلا مثل دبی نبود

نه عزیزم خوب بود جاهایی که رفتیم اونایی که عالی بودن رو گفتم به استارتر عزیزم رستوران هم پیرچیک رفتی ...

به خدا من سفر اروپایی رفتم از برندای خیلی خوب هم خرید کردم رستوران خوب هم رفتیم بازم این نشد،خدارو شکر پی خوش گذشت حسابی

عزیزم دبی هتلای سه ستارش هم  خیلی خوبه

حتما هتل با ناهار رزرو کن  شام هم سعی کن یه سری چیزای حاضری باخودت ببری 

اصلا نوشابه ها و شکلاتای توی یخچال هتل رو نخور چون خداتومن قیمتشونه

عزيزم چون بچه همراهتونه هتل ٤ ستاره بگير كه تميزتره تور رو با صبحونه بگير فقط، چون تو دبي همش بيرو ...

باشه پس همون 4 ستاره میگیرم خب پس خوب شد واسه بچه تخت کودک میدن؟ تختش خوبه راحته واسه بچه؟ 

واقعا تور با صبحونه بهتره؟ خب چند روزه رفتین؟ چقدر هزینه ناهار و شام میشه

تقریبا؟