2777
2789
عنوان

خانم خوشکلایی که سفر دبی رفتن میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله نفری3 تومن البته پایه قیمت هست یعنی تور هتل 3 ستاره با صبحانه تنها

من اگه همچین پولی داشتم میرفتم کربلا🙂

البته وضعمون بد نیست الحمدلله خوبه ولی فعلا دادن قسط ها واجب تره

❤من عاشق امام حسن(ع)جانم❤
بله ..ما سفر زیاد میریم و همشون رو بدون تور میریم و چون مشکل زبان نداریم کارمون پیش میره ..بعضی کشور ...

ما هم سفر زیاد میریم و همیشه خودمون پرواز میگیریم و هتل رزرو میکنیم یا خونه میگیریم بعضی جاها چون ما هم مشکل زبان نداریم انگلیسی ارمنی ترکی  کارمون راه میفته با این سه زبان ولی دبی و ترکیه بنظرم بهتره اونم دفعه اول حتما با یه اژانس هماهنگ بشن ترکیه که دزد بازاره هیچ دبی هم بخاطر ویزا بهتره پرواز و ویزا و هتل رو بگیرن با مسئولیت خودشون که اگه ویزا نرسید پرواز و هتل سوخت نشه چون امارات گاهی اوقات ویزا دیر میاد

فک کن مادرشوهرمم با آدم بیاد..همون شمالم کوفت میشع

دقیقا مادرشوهرو  گرما  پشه     میشه مسافرت با اعمال شاقه  ببین چه پوست کلفتی داریم ما تازه خوشم میگذره بهمون چاقم میشم تو اون چند روز

عزيزم چون بچه همراهتونه هتل ٤ ستاره بگير كه تميزتره

تور رو با صبحونه بگير فقط،

چون تو دبي همش بيرون هستيد ، غذا رو همون بيرون ميخوريد

براي بچه هم احتياج به تور كامل نيست، هتل تخت كودك ميده بهتون

كلا دبي جاي گرونيه ، تفريحاتشم گرونه

تور سافاري بدرد شما كه بچه كوچيك داريد نميخوره اما وايلد وادي رو حتما بريد

دبي مال هم حتما بريد، اكواريومش واسه بچه ها خيلي جالبه

رقص ابش هم همينطور

ما بهمن پارسال با دختر ١٨ ماهه ام رفتيم و خيلي خوش گذشت بهمون

پس کجا ساکن شدین؟ منزل اقوام؟ هزینتون چقدر شد؟ متوجه نشدم؟ خب مراکز تفریحی کجاها رفتین؟ مرکز خرید کج ...

پسرعمم اونجا خونه داره رفتیم اونجا مراکز خرید وافی دبی رفتیم عالللی بود حتما برید دبی مال هم رفتیم مراکز تفریحی هم برج خلیفه رفتیم دهکده میراث و غواصی دبی هم رفتیم اکواریوم دبی هم عالی بود اینجاها بهترین بودن حتما برید

پس از هتل 3 ستاره راضی بودین؟

عزیزم اگه پول داری برو چهار عالیه اگه نداری برو سه اذیت نمیشی چون استاندارد هستن ترکیه واقعا میگم چهار به بالا برو چون افتضاحه تازه چهار ستاره هم جالب نیست ترکیه غذا هن اونجا تا دلت بخواد رستوران خوب هست فست فود هم تا دلت بخواد اگه درینک هم خواستی از فری شاپ فرودگاه بخر اونجا ارزونتره 

دقیقا مادرشوهرو  گرما  پشه     میشه مسافرت با اعمال شاقه  ببین چه پوست کلفت ...

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

ولی دبی سه شب کمه چهار شب بگیر نمیرسی به تفریحات وایلدوادی حتما برو😁 تور صحرا خیلی عالیه ولی خب بچه داری نمیشه تو لندکروز ها خطرناکه بچه خیلی تکون میخوره ولی مراکز خریدشم خیلی عالی هستن رفتی همون جا خرید کن واسه داخل هتل که بخورین