2777
2789
عنوان

خانم خوشکلایی که سفر دبی رفتن میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دبی رفتم اما هتل نرفتیم هزینه ها هم خوبه و بچه هم نداشتیم بدونم کجا برای بچه ها خوبه😂اما اگر درمورد رستوران و مراکز خرید و اینجور جاها خواستی جایی که رفتم رو میگم بهت هزینه من و نامزدم شد240حدودا

ممنون عزیزم شما با تور رفتین قبلا؟ یه کم بیشتر راهنماییم کنید لطفا

ببین عزیزم تور یعنی رزرو هتل و بلیت الان همه تورها انفرادی هستن دیگه تور گروهی که نمیبرن اونجا هم ترانسفر دارین میاد استقبال بعد میبرتون هتل و بهتون میگه این برنامه ها رو واستون میزارم اینقد هر کی میخواد فلان ساعت بیاد اینجا دوست داشتین با اون میرید اگه خریدم داشتین که راحت پیدا میکنید مسیر ها رو

عزیزم پس خودتون میرین؟ هزینتون کمتر میشه؟ راحته مشکلی نداشتین؟ واسه هتل و ...

بله ..ما سفر زیاد میریم و همشون رو بدون تور میریم و چون مشکل زبان نداریم کارمون پیش میره ..بعضی کشور ها زبانشون صعیفه و واسه بار اول بهتره تور گرفت ...ولی در کل دبی خیلی راحت ارتباط میگیرن ..واسه هتل هم از قبل همرو بوکینگ میکنیم و بلیط هم علی بابا میخریم اکثرا 

من ۲ سال قبل رفتم بچه نبردیم اونموقع درهم ۱۰۰۰ بود الان فکر کنم ۳۰۰۰ تومن باشه من رفتم هتل ۳ ستاره لندمارک فکر کنم اسمش بود خوب بود از نظر تمیزی نهار و صبحونه هم خوب بود چسبیده به مترو هم بود اگر بتونید از مترو استفاده کنید از نظر هزینه ایی خیلی به صرف تر از تاکسی است ما ۳ روز بودیم وقت نشد کامل بگردیم 

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

عزیزم دبی رفتم اما هتل نرفتیم هزینه ها هم خوبه و بچه هم نداشتیم بدونم کجا برای بچه ها خوبه😂اما اگر ...

پس کجا ساکن شدین؟ منزل اقوام؟ هزینتون چقدر شد؟ متوجه نشدم؟ خب مراکز تفریحی کجاها رفتین؟ مرکز خرید کجاها بهتره