2777
2789
عنوان

شوهرمو چکارکنم😢😢😢

350 بازدید | 41 پست

سلام. من به سه تار خیلی علاقه دارم واسه تولدم، بابام واسم سازشو گرفته و تو کلاس ثبت نامم کرده، کلی هزینه کرده. شوهرم همین که فهمید میگه خوشم نمیاد زنم مطرب باشه. باید بین سه تار و من یکیو انتخاب کنی. حق نداری بری کلاس.

چکارکنم😭😭😭

تَمَنایِ دِگَر جُز دِلبَرَم نیست  

امان از این مردهای حسود

عزیزم این یک علاقه شخصیه رضایتش رو جلب کن برو نیاز به اجازش نداری

به شوهرا باشه باید همون کنیز باشیم که فقط بگیم چشم نه پیشرفتی نه هنری نه تحصیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بین س تارو اون س تارو انتخاب کن ـ انتخاب سختیه درکت میکنم😂😂😂

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
امان از این مردهای حسود عزیزم این یک علاقه شخصیه رضایتش رو جلب کن برو نیاز به اجازش نداری به شوهرا ...

هرررکاری بگید کردم که راضی بشه. گفتم استاد زن انتخاب میکنم یا میگم بیاد خونه جلو چشم خودت، میگه اصصصلا

تَمَنایِ دِگَر جُز دِلبَرَم نیست  

باهاش صحبت کن.

اجراها و کنسرتای اساتید سه تار رو براش بذار.

بهش بگو جلسات اول رو باهات بیاد کلاس.

بگو قرار نیست به جز جلوی استادت و تو خونه جلوی کس دیگه‌ای ساز بزنی.

بگو اگر استادت مرده حاضری استادت رو عوض کنی و پیش یه خانوم کلاس بری.

و نهایتا اشتیاقت واسه ساز رو بهش نشون بده.

و اینکه نوشتی شوهرمو چبکار کنم هیچی بخورش یا بکشش 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير