2777
2789
عنوان

شوهرمو چکارکنم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 41 پست

چون ایرادش خیلی غیر منطقیه حتی با استاد خانم خصوصی هم مخالفت کرده پس حتما سه تار رو انتخاب کن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچسب ب زندگیت کم کم راصی میشه خیااالت راحت شوهرت مهمتراز 3تاره

بیچاره بابام دوتومن هزینه کرده. از طرفی شوهرم صب تا شب سرکاره و من تنهام افسرده شدم تو خونه. این برا روحیم خیلی خوبه

تَمَنایِ دِگَر جُز دِلبَرَم نیست  
تعریفت واقعا از زندگی چیه؟ هنری که بهش علاقه داره نره چون شوهرش نمیذاره

اول قرار بود برم عکاسی گفت نه. گفتم خب پس این

اینو هم قبول نمیکنه

بگو چرابفهمن که آبروت بره

خانواده شوهرمنم خیلی خشکی مقدس بودن البته من خودمم مذهبی هستم ولی نه درحد خشکی مقدس_روی خیلی ازکارام حرف داشتن ولی من جلوشون واستادم و با ایده ال خودم زندگی کردم

خانواده شوهرمنم خیلی خشکی مقدس بودن البته من خودمم مذهبی هستم ولی نه درحد خشکی مقدس_روی خیلی ازکارام ...

آره هرکسی زندگی خودشو داره. این میره همه چیزو به مامانش میگه 😒😒

میگه اگه رفتی منم از زندگیت میرم بیرون😢😢

بگو به سلامت 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
مگ مبخای بری کازینو و رقاص بشی مطرب ینی چ توام بگو یا قبول میکنی یا دیگ منو نمیبینی اون حسودیش شد ...

آره والا

همین بهترین جوابه.

بگو یه مرده متحرک تو خونه‌مون باشم خوبه؟

یا من رو با سه‌تار می‌پذیری یا از پیشت می‌رم.

مگه الکیه که به خاطر ساز ازت جدا شه؟

باهاش صحبت کن. اجراها و کنسرتای اساتید سه تار رو براش بذار. بهش بگو جلسات اول رو باهات بیاد کلاس. ...

بخدااا همه اینارو گفتم. میگه اصلا حق نداری بهش دست بزنی. بیاری جلوی من بزنی میندازمش دور

خیلی سنتی و مذهبی هستن. میگه پس فردا مامانم و اقوامم بفهمن کل آبرومو میبری تو

بگو تو دهن لقتو ببندی کسی نمیفهمه 

آبرو به شخصیت و منشه 

دهن لقیمتیه آبرو ریزیه ، ساز زدن هنره 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
مگ مبخای بری کازینو و رقاص بشی مطرب ینی چ توام بگو یا قبول میکنی یا دیگ منو نمیبینی اون حسودیش شد ...

آره نمیتونه پیشرفتمو ببینه چون نمیذاره حتی دانشگاه برم 😏😏😏