2777
2789
عنوان

ایجاد مزاحمت

738 بازدید | 28 پست

سلام یک راهنمایی میخاستم یک خانومی مزاحم همسرم میشه پیام و زنگ میزنه دست بردارم نیست من فقط ازش یک شماره تلفن دارم ادرس درست حسابی و دقیق ندارم ازش این خانوم حدودا ۱۰ .۱۲ سال پیش دوست دختر همسرم بوده حالا دوباره شماره همسرمو پیدا کرده مزاحم میشه میگه تو زنتو طلاق بده منو بگیر من خرجتو میدم چون شاغل هست برم شکایت کنم ادرس ازش نباید داشته باشم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماره همسرت رو چجوری پیدا کرده ؟!برو شکایت کن عزیزم خودشون پیداش میکنن.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

اگه همسرت موافقه برو پلیس فتا با شماره همه امارشو در میارن کاری به سرش میارن که تا عمر داره یادش نره . ولی من هم مشابه جریان شما داشتم طرف پیام میداد انقدر بی محلی کردیم که خسته شد 

نه نیازی تیست بری خطو پیگیری کنی به ادرسشم میرسی البته اگه واسه خودش باشه ....که نباشه هم از طریق کسی که خطو داده بش میفهمی کجاس و پیداش میکنی حالا یه کار بهتر چرا شماره شوهرتو عوض نمیکنی ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اگه همسرت موافقه برو پلیس فتا با شماره همه امارشو در میارن کاری به سرش میارن که تا عمر داره یادش نره ...

درخواست ازدواج از جانب زن به یک مرد متاهل یا مجرد جرم نیست چون قانون وشرع تعدد زوجات رو اجازه داده الکی شکایت نکن که شکایتت رد میشه  وخودت بجرم بهتان وافترا تحت تعقیب قرار میگیری

درخواست ازدواج از جانب زن به یک مرد متاهل یا مجرد جرم نیست چون قانون وشرع تعدد زوجات رو اجازه داده ا ...

اگه شکایت کنند که این خانم مزاحمشون میشه جرم هس . در ضمن غلط کرده به مرد زن دار پیشنهاد میده .. قانون و شرع هم چه چیزای رو اجازه داده ها خخخخخخخخ

نه نیازی تیست بری خطو پیگیری کنی به ادرسشم میرسی البته اگه واسه خودش باشه ....که نباشه هم از طریق کس ...

از وقتی متوحه شدم مزاحم میشه موبایلشو گرفتم ازش فعلا که زنگ و پیام نمیده چون شوهرم بهش گفته دوباره مزاحم شی شکایت میکنم ازت 

اگه شکایت کنند که این خانم مزاحمشون میشه جرم هس . در ضمن غلط کرده به مرد زن دار پیشنهاد میده .. قانو ...

بنده حقوقدان هستم اصلا ایجاد مزاحمت به تماس های وقت وبی وقت اطلاق میشود که موجب سلب آرامش شود آنهم به تشخیص مقام قضائی بر فرض محال با کلی صرف وقت وهزینه محکوم بشه بجرم مزاحمت ۵۰۰ تومن جریمشه ان هم تعلیقی تا ۲سال

حالا شوهرت چی میگه؟ کی بهم زده بود؟ شوهرت؟؟

اون میگه هر کار میگی تا من انجام بدم تا مطمئن شی من باهاش کاری ندارم حتی گوشیشو داده دست من شوهرم باهاش بهم زده چون اینطور که میگه با یکی از دوستاش دوست شده 😏😏