2777
2789
عنوان

ایجاد مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 28 پست
بنده حقوقدان هستم اصلا ایجاد مزاحمت به تماس های وقت ولی وقت اطلاق میشود که موجب سلب آرامش شود آنهم ب ...

اگه بخواین رو این اصل حساب کنید که بله قانونی حق ضایع میشه ولی هیچ وقت عقل ادمی حکم نمیکنه که زنی به مرد زن دار پیشنهاد ازدواج یا دوستی بده حتی اگه شرع اجازه بده 

اون میگه هر کار میگی تا من انجام بدم تا مطمئن شی من باهاش کاری ندارم حتی گوشیشو داده دست من شوهرم با ...

اگه اینجوریه تو رو خدا یه درس درست و حسابی بهش بده تا درس عبرت بشه. نکنه بره بچسبه به یکی دیگه. اه، شورش رو دیگه درآوردن

خیلی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون میگه هر کار میگی تا من انجام بدم تا مطمئن شی من باهاش کاری ندارم حتی گوشیشو داده دست من شوهرم با ...

خب  بلاکش کن خودتونو راحت کنید الکب دادگاه پاسگاه ندوئید که بی فایده است

اگه بخواین رو این اصل حساب کنید که بله قانونی حق ضایع میشه ولی هیچ وقت عقل ادمی حکم نمیکنه که زنی به ...

شاید قصدش رابطه دوستی محرمانه همان صیغه است که مورد حمایت قانون گذاره

از وقتی متوحه شدم مزاحم میشه موبایلشو گرفتم ازش فعلا که زنگ و پیام نمیده چون شوهرم بهش گفته دوباره م ...

بلاک کن که نتونه پیام بده و زنگ بزنه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اگه برا خودتونم این جریان پیش بیاد انقدر قانونی بهش نگاه میکنید دیگه شرع و قانون گفته باید بگید چشم 

ینی قانون ازش حمایت میکنه؟؟منکه شنیده بودم زن اول باید رضایت داشته باشه

همه دنیام دخترم❤️
اگه برا خودتونم این جریان پیش بیاد انقدر قانونی بهش نگاه میکنید دیگه شرع و قانون گفته باید بگید چشم& ...

دارن میگن حقوقدانن ، بده میخواد راهنمایی کنه ما ک نمیدونیم مطلع شیم؟؟

همه دنیام دخترم❤️
ینی قانون ازش حمایت میکنه؟؟منکه شنیده بودم زن اول باید رضایت داشته باشه

مرد بدون نیاز به اذن همسر میتواند ازدواج دائم یا موقت کند ولی در صورتیکه زن اول راضی نباشد با توجه به نقض بند ۱۲سند نکاحیه که درمقام بیان شروط ضمن عقد است میتواند خود را مطلقه سازد چراکه در این صورت وکیل در طلاق از جانب زوج است والسلام