2777
2789
عنوان

سخت گیرم من؟

130 بازدید | 13 پست

هربار اومدم با یه پسری آشنا بشم، یه جورایی انگار واسه نگه داشتن اون رابطه (از اونجایی که همه میگن آدم سختگیریم) مجبور بودم عقل و منطقم رو زوری زوری بیارم پایین و یه چیزایی رو با اینکه میفهمیدم انکار کنم...

مثلا طرف هنوز هیچی نشده اومده میگه ما خیلی شبیه همیم!!! آخه نکبت تو دیت اول از کجا فهمیدی؟ 😐 (اینو فامیل معرفی کرده بودن بهم) هی اصرار میکنه ما هردو احساسی هستیم.. فکر کرده یارو چون من دخترم خیلی احساسیم ولی خبر نداره برعکسه (یعنی منطقیم، احساسم کمتره)

یکی دیگه بود دم به دیقه پیام میداد.. بخدا خسته میشدم ازش میگفتم مثلا برم شام بخورم بیام (الکی که فقط دو دیقه ولم کنه) یه ربع بعد پیام میداد شام خوردی؟ پیگیر بودا!!!!

یا اونیکی دانشجو دانشگاه شریفه بورسیه گرفته واسه کانادا، حالا دیگه خدارو بنده نیست! فکر میکنه کار دنیا بدون این لنگ میمونه و بشریت بهش نیاز دارنو باید خودشون رو مدیونش بدونن!!!!

حالا شما بگید من سخت گیرم؟ یا اینا هرکدوم یه چیزیشون میشه؟

باید یکی که خودت دوست داری رو پیدا کنی. عجله نکن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو سخت گیر نیستی عزیزم

اصلا اونایی رو که میگن دوست پسر اشکال نداره ولی آدم از این شاخه به اون شاخه نپره و از اول تا آخر با یکی باشه رو درک نمیکنم

چون از هر ۲۰ تا آدمی که میان تو زندگیت شاید یکیش آدم حسابی از آب در بیاد

عجله نکن، از معیارهات هم کوتاه نیا، تو هم آدم خودت و پیدا میکنی