2777
2789
اینکه مخدرنمیکشه سیگارمیکشه موندم چیکارکنم 

اکه سر خود میخوره و قبلا سابقه اعتیاد نداشته

واقعا سخته ترکش

ازمایش های کلاسیک  هم نشون نمیده

خلاصه دوزش رو کم کنه

قهوه ای قوی تر از سفیده

توکلت به خدا

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

متادون داروی خوبیه مخدر نیست مشکل اینه طرف  واسه نشئه بازی میخوره وگرنه میدونی چند نفر باهاش ...

داروی خوبیه؟؟؟؟😐

الان مصرف کننده ها ترجیح میدن شیشه دوا بزنن اما متادون نه!!!

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

متادون خودش اعتیاد آورده یه جور داروی نگهدارنده اس ک به اشتباه بعضی بهش میگن داروی ترک اعتیاد بخاطر ...

ب غیر ازترک اعتیاد دیگ واسه چی میخورن؟ینی واسه س.ک.س هم ممکنه بخورن؟؟؟

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
داروی خوبیه؟؟؟؟😐 الان مصرف کننده ها ترجیح میدن شیشه دوا بزنن اما متادون نه!!!

عزیزم خوبه ولی گفتم اگه دارو باشه و طرف دوران گذار رو طی کنه نه سر خود مصرف کنه.

زیر نظر پزشک و واسه از بین رفتن درد بدنش نه اینکه بخوره واسه رابطه جنسی یا اینکه سر خود بره سیگار فروسی ها بخره و فکر کنه داره ترک میکنه

خدا به همه کمک کنه

🌷🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
عزیزم خوبه ولی گفتم اگه دارو باشه و طرف دوران گذار رو طی کنه نه سر خود مصرف کنه. زیر نظر پزشک و واس ...

بنده عرض کردم مصرف کننده.اصلا حرفی از مردم عادی نزدم.متادون خودش اعتیاد آوره ایجاو سرخوشی و نشئگی میکنه‌.هیچ فرقی نداره متادون بخوری یا مواد مصرف کنی...

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

ب غیر ازترک اعتیاد دیگ واسه چی میخورن؟ینی واسه س.ک.س هم ممکنه بخورن؟؟؟

بله متاسفانه بخاطر خاصیت بی حس کنندگی ک داره زمان رسیدن به اوج رو تاخیر میندازه و بعضیا به خاطر این رو به مصرف متادون و تریاک و ترامادول میارن

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
بله متاسفانه بخاطر خاصیت بی حس کنندگی ک داره زمان رسیدن به اوج رو تاخیر میندازه و بعضیا به خاطر این ...

آهان.ممنون

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
بنده عرض کردم مصرف کننده.اصلا حرفی از مردم عادی نزدم.متادون خودش اعتیاد آوره ایجاو سرخوشی و نشئگی می ...

خب در این صورت من موافقم با حرفت و قبولم دارم پیی خطرناگی هست ولی خب به لطف خیلی ها نقل و نبات شده

🌷🌷

همه ازشوهرمیکشن بخدا😥😥😥😥

متادون عزیزم یه مواد مخدر شیمیایی که اگه دچارش بشی ترکش دیگه نشدنیه برای ترک هستش اما جز بدترین مواد مخدراس که خوردش باید زیر نظر پزشک باشه